23 januari 2018 |  Diabetes

Många bollar i luften

Jag har verkligen några spännande projekt på gång nu utöver min ”vanliga” jobb vilket är så jä*la roligt. Även om jag känner att det tar enormt på mina krafter så ger det så mycket energi tillbaka att det fortfarande känns väldigt roligt. Och det bästa av allt är att jag har allt framför mig! Jag bokade in ett spontan-möte med en fotograf över en fika igår kväll om en förhoppningsvis framtida fotografering. Alice som hon heter var en så härlig och energisk person som jag från första kramen redan fattade tycke för. Säger man fatta tycke för även om det enbart är vänskapligt?

Hon visade mig inspirationsbilder och hur hon har tänkt sig och sen drog diskussionen igång. Min plan är att ta nya snygga bilder både till bloggen (såklart) och även till Instagram. Jag har många idéer och hon prickade verkligen in allt. Det var som hon redan varit inne i min hjärna och grävt. Det kallar jag flow. Eftersom att bilderna som jag har nu är gamla och känns lite omoderna vill jag visa upp den ”diabetikern” som jag faktiskt är. Och för att jag inte är sjuk längre. När bilderna som togs till min header var jag ruggigt sjuk och det känns lite avlägset att visa upp dom. En period av mitt liv som inte är aktuellt längre, om ni förstår vad jag menar.

Nu ska jag sätta mig och leta upp fler inspirationbilder och tänka ut hur jag vill visa upp min diabetes och vad jag tror kommer att bli snyggt. Det bästa av allt är att vi får tillgång till en studio och make-up artist! GRYMT! Jag älskar kontrasten i min vardag. Det gör så mycket!

En jäkligt bra start på den här veckan. Massa härlig energi.

Hur har er vecka startat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram