13 mars 2018 |  Mat

Måndagsmiddagen

En stadig tradition som håller i sig, inte varje vecka men ibland, är att gå ut och äta på måndagar. Måndagar i sig är kanske inte alltid en super-rolig dag men jag tycker mig känna att jag tycker måndagar är ganska så bra faktiskt.

Jag var och fixade naglarna efter jobbet och det blev en sen middag vid 20-tiden på söder, i vanlig ordning. Så mysigt var det att sitta inne i värmen när regnet kom. Det här borde alla göra på måndagar. Det ger energi och jag blir i alla fall väldigt pigg och peppad på resten av veckans dagar.

Brukar ni äta ute i veckan?

Det är en lyx att då och då ta sig friheten att släppa matlagningen hemma och beställa in något gott ute. Men jag tycker det ger så mycket tillbaka. Så lätt att hamna i veckorutiner där måndagar-fredagar ser ungefär likadana ut och det i sig kan kännas väldigt monotomt och lite färglöst. Det gäller att förgylla även veckodagarna med saker som man själv tycker ger positivitet till livet. Det behöver inte alls vara något stort eller kosta mycket pengar, men något litet som gör att man minns veckan som varit när söndagen kommer.

Hur förgyller du dina veckor? Fritidsintressen? Träffar vänner/familj?

Idag är det lika grått väder som gårdagen och ska i kväll träffa upp en vän (som jag inte sett på år och dar typ) på AW/kaffe. Mycket härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram