23 september 2019 |  Event

Måndags event

Förra veckan blev det mycket jobb med mitt egna företag samt mina egna projekt som jag har i rullning. Det kommer komma fler inlägg kring det lite längre fram när jag får struktur i min vardag som pågår. Det blir lätt rörigt när det är många personer från olika länder som är inblandade och kontrakt som ska ändras, alla ska godkänna och det ska struktureras flyg, resor, mat osv! Målet som jag kom fram till under helgen är att jag älskar mina kanaler och alla mina projekt att jag ska kunna sy ihop alla projekt jag gör till en mer sammansluten arbetsplats.

Ikväll däremot sitter jag på Scandic Klara som styrelsemedlem i Barndiabetesfondens lokalförening i Stokholm för att ”raise awareness” att Barndiabetesfondens slutgiltiga syftet är att Barndiabetesfonden ska öka sitt stöd till forskningen kring typ 1 diabetes. För alla!

Det börjar bli en tradition med att vi ses på dessa tillställningar tillsammans med Rubin Medical. Det är alltid lika trevligt! Adam, jag och Robin!

Adam och Robin är två stora inspirationer för mig. De har en positiv inställning till livet med just typ 1 diabetes, de tränar kopiöst mycket och känns som två superhjältar. De ger en ärlig men positiv syn på att livet som diabetiker är och kan vara tufft men att ingenting är omöjligt. Acceptans och trovärdighet.

Det är ca 160 personer som är här och lyssnar på Adam, Robin och Stig Mattsson ikväll och just nu sitter jag i lobbyn och jobbar undan lite. Jag har sett denna föreläsning 5 gånger nu så känner att jag kunde smita ut en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram