20 september 2018 |  Diabetes

Måndag och sensorproblem

Det är måndag och jag är fylld av energi efter gårdagens kämpande av alla möjliga olika känslor. Vissa dagar vill jag gå tillbaka till ”stick i fingret” då jag upplever alla pilar och notiser som oerhört energikrävande. Fick igång en sensor innan jag somnade vilket idag känns skönt. Men vi får se efter mitt samtal med min fantastiska sjuksköterska! 

Må väl mina vänner! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram