20 september 2018 |  Diabetes

Måndag och sensorproblem

Det är måndag och jag är fylld av energi efter gårdagens kämpande av alla möjliga olika känslor. Vissa dagar vill jag gå tillbaka till ”stick i fingret” då jag upplever alla pilar och notiser som oerhört energikrävande. Fick igång en sensor innan jag somnade vilket idag känns skönt. Men vi får se efter mitt samtal med min fantastiska sjuksköterska! 

Må väl mina vänner! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram