20 september 2018 |  Diabetes

Måndag och sensorproblem

Det är måndag och jag är fylld av energi efter gårdagens kämpande av alla möjliga olika känslor. Vissa dagar vill jag gå tillbaka till ”stick i fingret” då jag upplever alla pilar och notiser som oerhört energikrävande. Fick igång en sensor innan jag somnade vilket idag känns skönt. Men vi får se efter mitt samtal med min fantastiska sjuksköterska! 

Må väl mina vänner! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram