1 juni 2020 |  Diabetes

Måndag och diabetes

Vid klockan 8:00 hade jag redan hunnit svepa 1 1/2 kopp kaffe och haft en ”för-möte” inför det stora intervjun som kommer ske i morgon samma tid – 7.30. Fasiken vilken bra start det är på en ny vecka och måndag som i min mening brukar ha en ganska seg anda.

Jag har nu tagit en dusch, tvättat håret och brygger en ny kanna med kaffe. Tror det kan behövas idag. Idag är det massa möten och det ska bli en hel del förberedelser inför morgondagens video-inspelning/intervju som jag kommer ha tillsammans med Tim Skinner som är diabetes-expert och psykolog från Australien! Nej men jag är så taggad.

Ska se till att vara ute på min lunch också så jag kan njuta av sommarvädret som nu har kommit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Friday glam! And so nervous about this Sunday - I will for sure update you on what’s going on (guess I’m too anxious 🙈) ...

Följ mig på Instagram