1 juni 2020 |  Diabetes

Måndag och diabetes

Vid klockan 8:00 hade jag redan hunnit svepa 1 1/2 kopp kaffe och haft en ”för-möte” inför det stora intervjun som kommer ske i morgon samma tid – 7.30. Fasiken vilken bra start det är på en ny vecka och måndag som i min mening brukar ha en ganska seg anda.

Jag har nu tagit en dusch, tvättat håret och brygger en ny kanna med kaffe. Tror det kan behövas idag. Idag är det massa möten och det ska bli en hel del förberedelser inför morgondagens video-inspelning/intervju som jag kommer ha tillsammans med Tim Skinner som är diabetes-expert och psykolog från Australien! Nej men jag är så taggad.

Ska se till att vara ute på min lunch också så jag kan njuta av sommarvädret som nu har kommit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

Följ mig på Instagram