21 januari 2018 |  Mat

Mahalo

Okej jag måste börja med att säga att lördagen tog mig med storm. Och denna söndag. Vädret har varit på topp och jag har kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att ha de finaste vännerna i mitt liv. Det förgyller verkligen allt! Gårdagen kommer ni definitivt att få se i ett separat inlägg då det finns mycket att visa och berätta. 

Idag vaknade jag sent, vilket har sina förklaringar, och fick en sån längtan att bara ta mig ut. Hade ett mission och det var att köpa de där Levis jeansen som var slut i Norrköping. Åkte först till Skanstull där de skulle finnas kvar men fasen alltså. Satt ändå inte helt ok och fick ett ryck att åka in till centralen. Efter en massa prövande och svett som rann hittade jag ett par riktigt bra jeans. Ett par ljusa som kommer passa perfekt i Kalifornien! 

Sen blev det en lite dipp i blodsockerkurvan och drog förbi Mahalo, den veganska restaurangen vid Mariatorget och köpte med mig typ världens godaste lunch. Ris, sötpotatis, tofu, broccoli, bönor, koriander, syrad rödkål och en tahini! Tänkte ta ett fint kort på kalaset men nej, det intogs i liggande ställning i soffan med en gaffel. Underbart! 

Idag har jag varit extremt känslig mot insulin och har inte tagit många enheter. Ikväll blir det hamburgare och godis från hemmakväll. Gud så gott! 

Har ni också njutit av solen idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram