16 mars 2021 |  Mat

Lyx-lunch och diabetessnack

Åh men jag har totalt glömt bort att visa ER! I lördags, jag vet att det är tisdag idag, träffade jag upp min älskade Eva för lunch! Hon är en söderböna som jag och då passade vi på att lyxa till det med Urban Deli och vin. Nej men alltså maten är så himla god och när jag satte mig vid bordet sa jag till Eva ”måste ha kolhydrater”. Ni vet känslan när man ätit alldeles för många dextrosol att det bildas någon illamående-känsla i kroppen? yes, där var jag och såg fram emot pommes frites!

Jag åt en Tartar på zucchini & beta med vegansk chorizoemulsion, solrosfrön, picklad schalottenlök, lökringar & fransk vattenkrasse. Nej men alltså det slickades rent

Det pratades en hel del diabetes, haha svårt att undgå, men det är alltid en befriande känsla kan jag tycka. Sätta ord på mina tankar och även få höra någon annans.

Nåväl, det slutade inte där utan vi mötte sedan upp några vänner till Eva på en pub runt hörnet. Så himla trevligt!

Nu i veckan är det fullt med jobb. Allt för att kunna åka skidor nästa vecka och slappna av. Så det kanske är lite mer tyst än vanligt denna vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram