20 maj 2020 |  Recept

Lycka, stress och pesto

Ibland känns det som att hela situationen har gjort mig lugn och sansad men ändå en aning stressad. För så fort det händer lite fler saker under dagen och fler ”to-do” så är det som jag har svårt att hantera alla känslor. Jag pratade med en kollega som sa att hemmakontoret har visat att ”vi” (kan bara prata för mig själv och mitt jobb) jobbar mer, svårt att lägga undan jobbet, mer osynk och massa mer. Jag märker av det själv och jag är en person som vill att allt ska hända på samma gång. NU!

Igår körde det ihop sig med alla möten och jag missade helt mitt möte med Novo Nordisk. Jag svor hej vilt när jag insåg det och det var inget censurerat. Ja, balkongdörren var helt öppen så antar att mina grannar fick sig ett skratt.

Tur i oturen kunde vi boka om mötet till lite senare och jag fick tillbaka mitt lugn. Mötet gick hur bra som helst och jag ser så fram emot nästa vecka! Vet inte om jag får säga något än med jag kommer att prata med en psykolog tillsammans med er! Herregud. Jag har redan handsvett. Jag får lyckokänslor när jag får jobba med delar som betyder mycket för mig och kanske även kan vara till hjälp/stöd till andra.

Nu till något annat. Nämligen PESTO! Hur gott? Så enkelt och det är väldigt gott att smeta på ett lager även på brödskivan 😉

Rosta pinjenötter (ca 25 gram) i en torr stekpanna, mixa pinjenötterna tillsammans med en kruka basilika, vitlöksklyftor och en rejäl klick olivolja! Snåla inte. Mixa sedan ner riven parmesan och smaka av med salt och peppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram