16 maj 2019 |  Lunch

Lunch med Infucare

Igår var det en dag som fylldes med massa roliga möten. Jag hade en inbokad lunch med Infucare som distribuerar Dexcom samt Omnipod i Norden och jag blev så glad när jag fick frågan om att ses. Jag har under mina 17 år som diabetiker aldrig riktigt använt deras produkter kändes det ännu mer spännande att få höra hur Infucare arbetar och hur de ser på framtiden.

Vi slog oss ner på Vapiano i MoS och efter att räksalladen var nere i magen fick jag klämma och känna på pumpen, Omnipod. Jag berättade att jag ansåg att pumpen ser så ”stor” ut på bilder jag sett men nu när jag fick chansen att hålla i den fick jag en reality-check. Så himla liten pump! Tänk vad bilder kan förvränga storlek etc.

Efter nästan 2 timmar var jag tvungen att gå tillbaka till mitt ”vanliga” jobb innan jag skulle åka iväg till Södersjukhuset för eventet ”Utbrändhet hos föräldrar”.

Gårdagen blev en intensiv ”Diabetes”-dag vilket jag uppskattar så mycket. Jag fick även chansen att träffa Åsa Solberg som är Generalsekreterare för Barndiabetesfonden. Grymt att få lära känna drivna personer!

Idag blir det inte lika hektiskt som gårdagen vilket är skönt. Bra balans på dagarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram