16 maj 2019 |  Lunch

Lunch med Infucare

Igår var det en dag som fylldes med massa roliga möten. Jag hade en inbokad lunch med Infucare som distribuerar Dexcom samt Omnipod i Norden och jag blev så glad när jag fick frågan om att ses. Jag har under mina 17 år som diabetiker aldrig riktigt använt deras produkter kändes det ännu mer spännande att få höra hur Infucare arbetar och hur de ser på framtiden.

Vi slog oss ner på Vapiano i MoS och efter att räksalladen var nere i magen fick jag klämma och känna på pumpen, Omnipod. Jag berättade att jag ansåg att pumpen ser så ”stor” ut på bilder jag sett men nu när jag fick chansen att hålla i den fick jag en reality-check. Så himla liten pump! Tänk vad bilder kan förvränga storlek etc.

Efter nästan 2 timmar var jag tvungen att gå tillbaka till mitt ”vanliga” jobb innan jag skulle åka iväg till Södersjukhuset för eventet ”Utbrändhet hos föräldrar”.

Gårdagen blev en intensiv ”Diabetes”-dag vilket jag uppskattar så mycket. Jag fick även chansen att träffa Åsa Solberg som är Generalsekreterare för Barndiabetesfonden. Grymt att få lära känna drivna personer!

Idag blir det inte lika hektiskt som gårdagen vilket är skönt. Bra balans på dagarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram