16 maj 2019 |  Lunch

Lunch med Infucare

Igår var det en dag som fylldes med massa roliga möten. Jag hade en inbokad lunch med Infucare som distribuerar Dexcom samt Omnipod i Norden och jag blev så glad när jag fick frågan om att ses. Jag har under mina 17 år som diabetiker aldrig riktigt använt deras produkter kändes det ännu mer spännande att få höra hur Infucare arbetar och hur de ser på framtiden.

Vi slog oss ner på Vapiano i MoS och efter att räksalladen var nere i magen fick jag klämma och känna på pumpen, Omnipod. Jag berättade att jag ansåg att pumpen ser så ”stor” ut på bilder jag sett men nu när jag fick chansen att hålla i den fick jag en reality-check. Så himla liten pump! Tänk vad bilder kan förvränga storlek etc.

Efter nästan 2 timmar var jag tvungen att gå tillbaka till mitt ”vanliga” jobb innan jag skulle åka iväg till Södersjukhuset för eventet ”Utbrändhet hos föräldrar”.

Gårdagen blev en intensiv ”Diabetes”-dag vilket jag uppskattar så mycket. Jag fick även chansen att träffa Åsa Solberg som är Generalsekreterare för Barndiabetesfonden. Grymt att få lära känna drivna personer!

Idag blir det inte lika hektiskt som gårdagen vilket är skönt. Bra balans på dagarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram