4 februari 2018 |  Diabetes

Los Angeles med Medtronic

Jag blev för ett år sedan, i februari 2017, inbjuden till Medtronics huvudkontor här i Stockholm för ett möte. Det var en inbjudan till att få testa Medtronic’s nya CGM – Guardian Connect som jag inte visste någonting om. Att jag fick den inbjudan har varit en start på något helt fantastiskt! En så fantastisk känsla att komma nära ett företag som arbetar för att underlätta en diabetikers vardag är otroligt spännande. Jag gick in med inställningen att om jag inte känner att den här typen av hjälpmedel inte passar mig kommer jag inte tvinga mig att fortsätta använda det. För det är i slutet ändå jag som ska må bra och inte företaget, om ni förstår vad jag menar. Jag var skeptisk i början men det ändrades snabbt och jag valde att fortsätta med Guardian Connect då jag tyckte och tycker fortfarande att det är ett hjälpmedel som har underlättat och underlättar för min vardag med diabetes. 

I höstas blev jag tillfrågan om att bli ansiktet utåt för Guardian Connect av det Amerikanska teamet. Det var med en självklarhet som jag tackade ja och en dag i höstas flög de in från USA tillsammans med fotograf från England. Det skulle dokumenteras och fotas i miljöer som jag brukar vistas och lever i. Så himla roligt att de valde just mig och det är en helt otrolig ära. Att mitt ansikte kan ses världen över?! Shit pommes! 

Nu är det nytt år och jag ska den 10 februari sätta mig på planet mot USA, min gamla hemstad Los Angeles, för att jobba några dagar med det Amerikanska Medtronic-teamet. Jag ska få besöka deras kontor i Northridge och prata om mina erfarenheter och synpunkter om Guardian Connect och sedan ska det spelas in några scener inför en lansering av en app (finns endast i USA idag). SÅÅÅ TAGGAD!!!! 

Denna resa krockar tyvärr med ATTD i Wien vilket suger men det var ingen snack om saken vad jag skulle välja, eller prioritera. Jag hoppas på att under de dagar som jag är ”ledig” kunna träffa andra diabetiker i LA och besöka mina gamla smultronställen. Det var alltså 6 (!!!!!) år sedan som jag bodde där och kan tänka mig att det har förändrats en hel del. Jag ser framför mig att jag går där i Venice på stranden, ser människor åka rullskridskor, alla härliga restauranger och allt kreativt som händer hela tiden. Oj, vad skönt att byta ut snön mot en vecka i värmen och solen. 

Följ mig på Instagram @Diabeteskvinnan1 för att få kontinuerlig uppdatering, och såklart bloggen! 

Har ni frågor eller funderingar som ni vill att jag ska ta med mig till USA och ställa till Medtronic? Hit me up! Och jo, btw, hur konstigt är det inte att plocka fram sommarkläderna när det är minus 4 grader ?! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram