4 mars 2019 |  Helg

Lördagskonsert

Det blev en turbolent helg med en hel del oplanerade (tråkiga) saker som kom emellan. Men så är livet ibland och då gäller det att försöka anpassa sig så gott det går. Trots det så hade vi köpt biljetter till konserthuset i lördags eftermiddag och hujedamej vilken bra konsert! Schumann, Brahms och César Franck stod på agendan!

Hur snygga brillor!

På förmiddagen hade jag ett besök hos min optiker. Han är verkligen speciell. Lite som en hat-kärlek. Men, då jag var tidigt testade jag en massa solbrillor! Jag älskar verkligen retro modet som är nu och vill köpa en helt ny garderob med kläder inspirerad från Audrey Hepburn tiden (om ni förstår vad jag menar). Kanske ett par nya brillor?

Det var fullsatt. Och det var inte så konstigt så bra som konserten var!
Väl hemma efter konserten dukades det upp med choklad. Hjärtchoklad! Mums.

Framåt kvällen började vi titta på en ny serie (för mig), Tunneln och eftersom jag inte kan koppla datorn till TV fick det bli lite provisoriskt. chips, choklad och vin. En perfekt lördagskväll!

Något som jag märker av med pumpen är när jag gör saker som jag inte brukar. Nu lever jag ett liv där nästan ingen dag är den andra lik och eftersom pumpen går på ”minne” kan det ibland bli klurigt hur jag ska förhålla mig till den. Helgerna brukar jag vara ganska aktiv och fick ett lite högre blodsocker denna lördag då jag blev mest stillasittande och då det var storm och kallt rörde jag mig ytterst lite. 

Hur är ni? Har ni en ungefär en vardag när ni gör samma saker? Och med samma saker menar jag rutiner med mat, motion osv?

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram