25 maj 2019 |  Mat

Lördag

Jag somnade tidigt igår och fick idag sova ut. Så himla skönt efter en fullspäckad vecka. Vaknade lagom till tredje rundan av min brorsas födelsedagsfirande!

Blåste upp massa färgglada ballonger =)

La upp dessa goda muffins på ett fat. Inget jag själv har bakat och kunde själv inte smaka då de tyvärr inte var glutenfria men herregud vilket bra betyd de fick! Tack Maria för hjälpen!

Jag mötte upp mamma och pappa för att sedan plinga på hos brorsan! Fika och presentöppning stod på schemat

Vi åkte in till stan där och slog oss ner på Vau de Ville! Nu var det länge sen jag var där men jag älskar verkligen den miljön. Maten, finns inget att klaga på!

Jag tog en av mina absoluta favoriträtter. Nämligen råbiff! Denna serverades med, vad jag tror var, palsternackschips och honungsmelon. Det slank ner alltihop!

Efter matkoma deluxe gick vi bort till Naturhistoriska och solen kom! Woho!

Vi tog en tur därinne vilket var väldigt trevligt och fick syn på denna text, med tillhörande bild jag glömde fota. Detta gör mig ledsen. Att de påpekar att vi även i dagens tids konsumtionskultur definierar kvinnor genom sitt yttre – ”de får inte åldras och de kontrolleras genom sin vikt”.

Efter muséebesök har jag nu vinkat hejdå till mamma och pappa och kvällen kommer att bli lugn. Jag behöver ta det lugnt iklädd mjukiskläder och inget smink. Det ska bli skönt!

Trevlig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram