17 januari 2021 |  Lunch

Löfstad Slott och en himla mysig söndag

Åh! Vilken fin söndag vi har haft! Vi åkte som sagt ut till Löfstad Slott och Värdshus för en inbokad lunch. Sist jag var där har jag minne av att jag blev en aning besviken så hade inga som helst förväntningar faktiskt. Men tji fick jag. För herregud vad fint att komma ut dit men också maten. Lxen jag beställde var bland det godaste. Serverades med palsternackspure, potatis och rotfrukter. Galet gott!

Det är något på söndagar när jag vet att jag måste åka tillbaka till ”verkligheten”. Blir nästan lite sur, för jag vet att jag kommer komma tillbaka till något som jag inte riktigt trivs med i dagens läge. Låter kanske konstigt men så är det. Kanske är det Corona som ställer till det hela lite extra? Att jag väntar på en operation som inte verkar bli av som det var sagt? Att jag känner mig trött, allmänt?

Jag sitter i alla fall på tåget tillbaka till Stockholm men en glädje och ett lugn efter en fantastisk helg med familjen, men också en liten klump i magen som jag avskyr. Vet inte hur jag ska hantera det, eller mig.

Jag kan nog inte tillräckligt förklara hur glad jag är över det stöd jag får från både min familj men även från er! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I need to caption this picture? Okey, I think I do 🌸 I have had a really though week mentally. Hormonal. I guess?! From one second I’ve felt very happy, to feel that I haven’t had any self-confidence at all. Up and down. I have cried and I have laughed.Atm, I feel so exhausted but very happy to be in this supportive community and that I get som much love from you and from my loved ones 💕 thank you!
...

Let’s talk. Diabetes and eating disorders ❤️And no, to have type 1 diabetes doesn’t mean you get an eating disorder or get an unhealthy relationship to food even if it might impact your view on food.As a t1d myself and previously very ill in an eating disorder, it provokes me when I see some comments or “recommendations” like “skip all the carbs completely”Diabetes is individual, of course!, (I can only speak for myself) but as a t1d you can eat everything regardless of walking before or after a meal and still keep a stable bg. It is ofc good with regular exercise, but it can’t be a requirement in connection with every food intake. Food is not supposed to be your enemy.I’ve learned that food is important and necessary for us to be able to take decisions during a day and it should be a beautiful source of energy💕
...

Följ mig på Instagram