17 januari 2021 |  Lunch

Löfstad Slott och en himla mysig söndag

Åh! Vilken fin söndag vi har haft! Vi åkte som sagt ut till Löfstad Slott och Värdshus för en inbokad lunch. Sist jag var där har jag minne av att jag blev en aning besviken så hade inga som helst förväntningar faktiskt. Men tji fick jag. För herregud vad fint att komma ut dit men också maten. Lxen jag beställde var bland det godaste. Serverades med palsternackspure, potatis och rotfrukter. Galet gott!

Det är något på söndagar när jag vet att jag måste åka tillbaka till ”verkligheten”. Blir nästan lite sur, för jag vet att jag kommer komma tillbaka till något som jag inte riktigt trivs med i dagens läge. Låter kanske konstigt men så är det. Kanske är det Corona som ställer till det hela lite extra? Att jag väntar på en operation som inte verkar bli av som det var sagt? Att jag känner mig trött, allmänt?

Jag sitter i alla fall på tåget tillbaka till Stockholm men en glädje och ett lugn efter en fantastisk helg med familjen, men också en liten klump i magen som jag avskyr. Vet inte hur jag ska hantera det, eller mig.

Jag kan nog inte tillräckligt förklara hur glad jag är över det stöd jag får från både min familj men även från er! Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram