23 juni 2021 |  Blogg

Livsuppdatering

Nej, livet har känts en aning skört de senaste dagarna. Jag har storbölat inne på Åhléns, blivit rasande på en tant som ville slå mig med sitt paraply för att jag inte höll tillräckligt med ”Corona” avstånd, kramade om en tjej i kassan för hon hjälpte mig när jag hade alldeles för många kassar att bära och suttit i ett provrum när tårarna runnit ner för kunde då jag känt mig så svag. Igår ringde jag för att boka en akut tid för att se om det är något fel på njurarna. Fick en tid idag efter kanske sju samtal fram och tillbaka.

De kollade massa värden, blodtryck och ja allt typ. Blev väl omhändertagen den korta stund jag var där. Min läkare visste allt som hänt och läst noga mina journaler. Hon såg inget ”fel” vilket var skönt. Men. Lite trist då jag inte mår så bra. Skulle det bli värre ”åk till akuten” sa hon.

Jag är trots mina bekymmer inte dödssjuk, haha! Så innan besöket hos läkaren var jag och skrev på ett kontrakt. Jobb. Dock inte ett som är relaterat till social media och diabetes som vore drömmen men pengar måste in! Kampen fortsätter!


Bakade även lite scones i morse då jag tänkte att jag är tvungen att få i mig något. Ni vet känslan när suget för varken kaffe eller mackor existerar. Då är det något som inte riktigt står rätt till.

Planen för resterande timmar av denna onsdag var att möta upp lite vänner för att se matchen. Nu lutar det mot att chilla och se matchen hemma. Suck. Men vill verkligen vara pigg inför midsommar! Och få tillbaka min hunger igen!

Hoppas ni mår bra ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram