18 januari 2021 |  Mat

Lasagne, kakbak, härlig promenader och coola-mini-sara

I lördags åkte jag och brorsan hem en sväng till Norrköping. Som ni nog redan vet vid det här lagret 😉 Tog en sväng förbi stan och sen för att äta lunch innan tåget skulle gå (hatar att vara hungrig när jag ska resa!)

Jag kom hem, landade i några sekunder för att sedan åka och handla till något nytt jag såg på Pressbyrån! Nämligen kaffekakor. Här i full rulle att röra samman alla ingredienser och resultatet blev helt otroligt bra. Recept kommer inom kort!

Kvällens middag blev LASAGEN! Hur gott? Ett tips om ni som jag använder glutenfria plattor (Semper) är att lägga de i blöt innan så de mjuknar. Alltså, ni slipper hårda plattor i er lasagne !

Nej men titta! Man vill bara sleva i sig när man ser detta magi

Kalaset rundades av med finriven parmesan såklart

Mätta och belåtna

I söndags morse begav jag mig ut på en liten tur i vinterlandskapet. Inte en människa mötte jag. Någon bil långt borta som hördes. Det här är verkligen något som jag vill att alla ska uppleva. Ett lugn på en helt annan nivå. Gjorde gott för min stressade och oroliga själ <3

Sen fick jag se denna bild, haha! Sara inte många månader gammal men redan så cool. haha! Titta på tröjan! Jag dör vad rolig bild! Knock-it redan för 30 år sedan 😉

Söndagen spenderades men nästan hela familjen ute vid Löfstad slott med lyx-lunch precis innan jag åkte tillbaka till Stockholm! Så trevlig helg och så gött att ha fått lite lugn i själen. Så känns det nu i alla fall! Jag är redo för ny vecka och nya tag med allt som behövs ta tag i!

Hoppas ni hade en fin helg med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram