7 augusti 2018 |  Helg

Lantis

Åkte till Norrköping igår för att åka ut till familjens kräftvatten. Det är dags för att fiska kräftor och igår gjorde vi slag i saken!

Vi åkte ut mot Rejmyre-trakten och sen en bit till, verkligen ute på landet. 

Bytte om snabbt om från city-looken till en lite mer bekväm outfit! 

Alltså den här miljön! Det finns nog ingen bra förklaring till hur fint, harmoniskt, lugnt, vackert och härligt det är att komma ut så här. Ni som vet vet, men ni andra, åk ut på en sjö/hav och upplev detta! 

vi åkte ut med båten, gjorde iordning burarna och la i de innan det blev mörkt! 

Sen var det bara att vänta tills det skulle bli mörkt. Vi tog en promenad och jag kände mig verkligen som en lantis haha! Vi åt mat, kakor, tog en tur med bilen och jag fick en lite visning runt Regnaren (sjön där vi var) och hann sova en timma mellan 22-23. 

Sen ringde alarmet, en kopp kaffe senare, så var vi ute med pannlampa och ficklampa för att ta upp burarna! Såååå spännande

Det var en fröjd att plocka upp burarna och vi fick rejält med kräftor, ca 100 stycken och då slängde vi i ett 30-tal (som var bäbisar). 

Nu ligger kräftorna i badkaret nu innan de ska kokas. 

Jag ser fram emot en hejdundrande kräftskiva nu i höst! 

Idag åker jag mot Stockholm igen (ett väldigt farande).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Don’t mind the plant behind me that’s about to die - cause it’s pizza time 🫶🏻 my tip is to take half dose before - and the rest a few hours later 💕 ...

I have some things I will never stop doing ✨ keep talking to myself out loud - it clears most things up and helps feelings become clear.
Take breaks. oh my god yes. A few minutes of anything else can make most things come off. And of course, I will continue to challenge myself. Could it be that the next race is already booked? omg, yes who knows 😉 Are you with me? 💕
...

Följ mig på Instagram