30 mars 2018 |  Mat

Långfredagen

En hel dag utan insulin…

Okej kan vi börja med att prata om min blodsockerkurva. Jag vaknade med känning som ni redan vi i morse. Och sedan dess har det ätits både en mängd dextrosol, pasta, pizza och proteinbar. Ingenting har hänt. Hur galet! Har ni varit med om samma? 

Jag fick en kommentar om att det kan bero på att jag börjar bli sjuk, men jag känner mig frisk som en nötkärna, haha! 

Långfredagen har varit allt annat än tråkig. Började med en sväng på stan, testade massa fina vårkläder som jag ser mig själv i, dansa omkring när vädret tillåter. En promenad till Kungsholmen där det var konsert. Sabat Meter skulle framföras och jag gick in med noll koll egentligen. Om det var bra? Det bästa jag har hört på länge. Så fint, så lugnt och så trevlig. Borde gå på mer konserter i kyrkan. 

Efter konserten var vi ett gäng som var hungriga och vi slog oss ner på Primo ciao ciao för pizza på Kungsholmen. Satt där i några timmar innan vi blev bortforslade. Älskar spontanitet. Fick sedan skjuts hem och nu sitter jag här hemma och är väldigt nöjd över hur dagen har sett ut. Jag har egentligen inga påsk-traditioner och det känns inte som att det behövs. Har så fina människor runt om mig som är som jag. Ogillar planering! Nu står kvällen helt öppen och tänkte att jag ska ta det lite lugnt någon timma för att sedan se vad som händer och vad jag är sugen på.

Vad gör ni under påsk? Berätta! Jag vill veta =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram