1 februari 2022 |  Middag

Lagat massa mat

Det är fullt ös på alla plan just nu och känner att allt är så himla kul just nu! Helgen gick fort men han med att testa en helt fantastisk restaurang precis runt hörnet!

Jag fick för första gången (utan några mothugg) bestämma helt och hållet vart vi skulle äta. Har en lång lista i telefonen på massa ställen jag vill besöka. Jag valde Bistro Marie i Gamla Stan. Men, när vi skulle åka dit regnade det så mycket och då vi var ute sent visste vi inte om vi skulle få plats… Därför! Gick vi till Warung som ligger i Hornstull. För enkelheten. Men det blev ingen besvikelse överhuvudtaget!

Vi tog in smårätter, dessa var glutenfria, jrdnötsfria och veganska! Smakerna var ljuvliga!

Trots att det inte blev som jag ville, kanske att det blev bättre? så är jag så glad över att vi gick hit!

Då jag inte haft ett öga för asiatisk mat blev jag det efter besöket på Warung och bestämde mig i söndags för att testa göra Pho (uttalas Fö?).

Alltså, när buljongen kokades tillsammans med kycklingen i några timmar fylldes hela lägenheten av så härliga dofter!

Om det var värt väntan, alla besök till olika butiker för att hitta ingredienser så är svaret JA

Sen igår efter jobbet hade jag en intervju inbokad. Det var för SSDF och intervjun skulle handla om min diabetes, diabetes och ätstörning men även saker och ting som jag tycker är viktigt att andra personer vet om. Det kändes som en så jäkla bra ”power” måndag och kändes så otroligt bra efter intervjun.

Hoppas att ni kommer tycka samma när den väl kommer ut! Säger till såklart när den publiceras =) Njöt vekrligen av en så bra start av veckan och av det fantastiska samtalet jag hade med intervjuaren.

Idag för att lyxa till det, mer att det ekade tomt hemma på frukostbröd, gick jag och köpte på bageriet som ligger vid mig. Dessa frallor är så goda! Hade på leverpastej och gurka. En kombination jag älskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram