28 juli 2018 |  Mat

La Xampanyeria

Nej men hörni. För att fortsätta från föregående inlägg tilldelar jag restaurangen vi hamnade på ett helt eget inlägg. För den här restaurangen eller mer ”hålet” i väggen måste ni bara besöka om ni är i Barcelona! Fick tipset av min vän och jag var först en aning skeptisk till det men nu förstår jag hypen.

Det här är första synen när man kommer dit. Hjälp! Ett pyttelitet ställe och såklart maxat med folk där inne, i värmen. Men väl inne, så var det en så varm stämning och det var inga armbågar för att få plats utan det var en ”finns-det-hjärterum” stämning vilket jag uppskattar så otroligt mycket. 

Det man ska beställa är deras egna Cava, den rosa varianten! Hutlöst billigt och så jäkla god. Man kan även köpa en flarra för ca 5 euro om man så vill!

När man är i tapas-land blir det såklart tapas! Ost och korv!

Menyn här var enorm och det gick att beställa allt möjligt för nästan inga pengar alls. Det var kul då ägaren serverade oss och försökte få fram lite chill-snack och berömma för den härliga upplevelsen men vet i tusan om han förstod allt jag sa. 

Även om det kan tyckas en stressig miljö för middag så ser ni fel. Tror vi hängde där i 2-3 timmar och snackade med andra, åt, drack och bara hade kul. Det var en upplevelse som jag vill att ni själva ska få erfara. Denna kväll var den bästa tror jag och åker jag tillbaka kommer jag lätt att besöka detta ställe igen.

Ikväll blir det ingen tapas, tyvärr men det kommer bli lite fest ändå, det är ju ändå lördag. Jag tror planen är att åka lite senare till trädgården (under bron) och dansa! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram