21 maj 2018 |  Middag

La Aventura

I stunden när jag ska bestämma mig för vilken av alla rätter jag ska välja!

På min tallrik: SPICY VODKA FUSILLONE – San Marzanotomater, vodka, ’nduja & parmigiano reggiano. Obs – allt glutenfritt!

Och såklart, en massa parmigiano

I fredags hade jag och några kollegor bord på det nyöppnade stället La Aventura. Jag har hört otroligt mycket om den restaurangen och det kändes extra kul att få smaka på deras meny när jag fick höra att de satsar på att bli det nya ”Berns”. Jag är ingen stor-älskare av pasta då jag har upplevt några gånger att den glutenfria pastan inte alltid smakar som ”vanlig”. Men jag kan meddela er att det var en hel upplevelse att njuta av den italienska maten, vacker miljö och en service som var beyond bra!

Denna restaurang måste ni gå till om ni har vägarna förbi Stockholm. Det är värt ett besök, eller två. Jag tycker det är så härligt att det öppnas många nya restauranger runt om i Stockholm och det känns så otroligt lyxigt att bo i en stad som denna. 

När det kommer till restuarangbesök och diabetes samt min glutenintolerant kan det ibland bli sura miner från min sida. Men när jag först frågade om det fanns glutenfritt och fick ett ja på både förrättsbrödet och pastan blev jag glad. En lättnad. 

Brödet jag fick in i början var varmt och kändes nygräddat och pastan likaså. Det var inte så ”saggig” som ibland serveras. Det gör att jag faktiskt kan tänka mig (eller rättare sagt SKA) boka bord där igen! Diabetes-mässigt brukar jag inte alls tänka på mat vs blodsocker då jag vet att jag alltid kan korrigera efteråt och istället lgga fokus på att äta det jag vill och njuta. Det tycker jag är så otroligt viktigt för mig. Att inte låta min sjukdom hindra mig från att äta en god pasta med överflöd av ost, samt bröd, olja och ett glas bubbel. 

Hur tänker du kring restaurangbesök och din sjukdom?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram