20 februari 2020 |  Event

Kvinnor i tech och Årsmöte

Jag tror kanske att min början på veckan toppade de värsta dagarna i år. Det var en riktigt skit-start och allt kändes väldigt mörkt. Men efter eventet om mental träning i måndags och många samtal men familj och vänner så lättare upp sig en aning. Igår kändes det som ”normalt” eller kanske mer att jag kände mig en aning starkare igen.

Tur var det då jag hade en fullspäckad onsdag med massa roliga möten och event!

Efter jobbet åkte jag direkt till E&Y för ett evetn: Kvinnor i Tech. Fick inbjudan av BBB (Barbro’s Best & Brightest) som är ett nätverk för kvinnor. Fick under veckan veta att vår svenske astronaut skulle komma och föreläsa! Så taggad!

Dessa event och nätverksträffar är helt fantastiska. Jag pratade med många drivna kvinnor och helt plötsligt hör jag några som pratar om diabetes och sensorer! Jag hajjade till direkt och det kom fram att ena kvinnan forskar på att utveckla sensorer till t.ex. diabetiker som denna bild ovan. Hur coolt vore det inte att istället för en lite manick som vi har på armen – har ett ”plåster” istället. Ser fram emot att få höra mer om hennes jobb!

Då jag visste att jag inte kunde stanna hela eventet och lyssna på Christer Fuglesang norpade jag åt mig en selfie innan allt drog igång! Hur häftigt 🙂

En bild tillsammans med Barbro Ehnbom som är grundare av nätverket BBB! Hon är en förebild som har jobbat stenhårt och gör fortfarande!

Efter en timma på E&Y var jag tvungen att åka till Södra teatern där vi hade årsmöte för Barndiabetesfonden. Jag sitter kvar som sekreterare 1 år till vilket är väldigt roligt! Att jag har det förtroendet från mitt team är guld!

Nu är det kul att det drar igång igen och det finns många tankar på hur vi kan få mer engagemang från andra typ 1:or samt våra medmänniskor att bidra till forskning. Många event som ska planeras och mycket ska göras.

Efter mötet mötte jag upp pappa på Hilton vid Slussen för att ta en avslutande drink! Tiden gick alldeles för fort (hade kunnat prata hela natten tror jag) och vid 23-tiden åkte jag hem och däckade. Helt slut men otroligt glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram