30 maj 2019 |  Mat

Kristi himmelsfärdsdag

Snacks i form av chips, lökringar och dippsås. Även en fördrink med licmonchello!
Vinprovning!

dipp dipp =)

Det är verkligen skönt att vara ledig mitt i veckan. Igår var det ”vin-lotteriet” som är en av våra nya traditioner. Det var igår var ”American Barbeque” och det bjöds såklart på både lökringar, dorritos, öl, musik, och premiär av grillen som stod fint på balkongen! Den som är värd får alltså bestämma tema, gästerna köper något från systembolaget med någon koppling till temat (det var mycket vin från California haha) och sedan under kvällen drar spelet igång. Den som vinner flest flaskor blir alltså nästa gångs värd och får bestämma tema.

Jag vann tyvärr inte men gick hem med två flaskor rikare än vad jag kom dit med! Så kul! Detta ska alltså försöka hållas ca 1 gång i månaden. Håller tummarna för att det blir av.

Gårdagen bjöds även på vinprovning ur riktigt bra vinglas och det var faktiskt skillnad. Även ölen smakade bättre. Helt otroligt. Efter middag och spel satt vi på balkongen och bara tjatade om allt och inget. Så satans trevligt och jag träffade även en gammal vän jag inte sett sen den dagen jag bestämde mig för att sjukskriva mig. Tänk vad livet sedan slutet av 2016 har tagit en jäkla positiv vändning.

Vid 23-tiden var jag helt slut och jag fick sällskap av Magnus och vi promenerade tillbaka söder. Tack för igår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

#Dexcom is looking extra trendy in this dress 💄 And extra fashionable bc I
know this tiny thing, continuous glucose monitor, will keep me not worrying about my diabetes 🖤

#ad #dexcomwarrior #dexcomg6 #t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #dexcomg6
...

Living with diabetes is not always easy. We need to put all the parts together - health, exercise, mental health. Because it`s not just the insulin that affects. Having that said, I`m glad that spring is on its way bc it makes my diabetes management so much easier ☀️🤍 ...

“Strike a pose” means “to stand or sit with your body in particular position” 🤌🏻 ...

I’m blue da ba dee 💙✌🏻 ...

Följ mig på Instagram