27 september 2020 |  Mat

Kräftskiva och 007-drink

Vilken vecka jag har haft med dubbelt jobb, mitt heltidsjobb samt EASD-mässan. Det har, tro det eller ej, påverkat mig och min energi. Har känt mig både fylld av energi men ändå totalt utmattad. Åkte i lördags hem till Norrköping en sväng för att äta kräftor (som enligt mig är bland det godaste).

Vi drack ”bond-drink” som jag inte riktigt förstår varför jag inte beställer eller gör mer ofta. Det är gott! Och den där oliven, herregud vad det passar bra till drinken!

Efter drink och mys dukades det upp till kräftkalas. Pappa gjorde typ den godaste förrätten. Stekta kantareller med rödlök, vinäger. Kalaset toppades med tomat och timjan! Kantarellerna slank ner i ett svep tillsammans med nubbe och vin.

Innan läggdags (haha) tog vi fram ost och kex. Underskatta aldrig ost och kex. Fasiken vad gott. Somnade sen som en stock mätt och otroligt trött.

Tack helgen och tack till min familj. Vet i tusan inte hur jag hade klarat mig utan dom <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram