16 september 2018 |  Mat

Kräftfest

Lördagskvällen var planerad för kräftfest. Om ni kommer ihåg var jag för några veckor sedan och fiskade kräftor och dessa skulle såklart ätas! 

Förberedelser på gång. Till kräftorna gjorde vi köttbullar, prinskorvar och en kantarelltoast till förrätt! Fy bövelen vad gott det är med kantareller. Det skulle jag kunna äta till varje måltid! Haha

Ja, ni ser hur fashion jag var. Morgonrock och en gamal sliten lee-tröja och håret uppsatt. Mer fest än så blev det inte men oj vad skönt att bara ”luffa” omkring i mjukisar en hel helg! 

Vi avslutade lördagen med att se bodyguard som gick på tv men jag blev alldeles för trött så missade slutet… får se den ikväll kanske. 

Vaknade upp till en solig söndag och har precis ätit frukost. Testade denna nya granola från Renée Voltaire och nja helt ok men inte mer än så. Blev osäker om den faktiskt var helt glutenfri (googlade sönder på om kornmalt faktiskt går att äta som glutenintolerant?!). 

Idag runt lunch åker jag tillbaka för att styra med livet där hemma. Nästa vecka väntar en del spännande möten och ytterligare en mässa så det gäller att jag är på topp! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram