24 oktober 2022 |  Helg

Konsert, korv i farten, ett misslyckat vinköp och bio

Det känns som att helgen var lång. Men inte på ett negativt sätt utan för att jag gjorde mycket och fick många saker gjorda!

I fredags hade jag en så bra energi. Det ändrades dock precis innan jag skulle gå för dagen då jag inte kände att det jobb jag lagt och lägger ner inte fick den feedback jag hade önskat. Bestämde en aw med Emma, som alltid är en bra idé, hennes kollega följde med vilket var tur. Det fick mig på andra tankar, på bra tankar.

Vi satt på Gioia och hade det så mysigt! När Emmas kollega gick var jag tvungen att lufta dagens tunga. En tår rann ner för kinden och jag kände mig ganska så värdelös. Jag vet att det inte stämmer och fick det bekräftat. Egentligen det jag behövde. När jag åkte hem så kändes det otroligt mycket bättre och jag var på en helt annan nivå i sinnet än precis innan vi sågs. Tack <3

Det blev lördag och en stor dag hade jag framför mig. Jag sprang runt (nej jag sprang inte, men försökte gå snabbt) för att leta efter något snyggt att ha på mig på konserten. Blev kissnödig och svängde förbi Tures. Där bytte jag även om till den klänning jag köpte inne på Zara samt strumpbyxor.

Lunch i farten. Korv är aldrig fel och inte heller när det är ”köp 2, betala för 1”.

Snart dags för Konsert och precis innan ser jag att mitt namn är på programbladet!!!

Det var en helt otroligt vacker konsert. Mitt hjärta fylldes av kärlek och en varm kram. Det tog mig tillbaka till när jag själv gick i musikklass.

Åsa, som är generalsekreterare i Barndiabetesfonden gör ett fantastiskt jobb! Utan henne – ingen fond typ. Hon tackade i slutet av konserten inför publiken och nämnde att vi alla har samlat ihop 172 000 KR!!!! Är inte det otroligt? Blir helt rörd när jag tänker på det.

Efter konserten åkte jag hem. Det lagades potatisgratäng med fetaost

Och drack rödvin. Detta vin fick jag rekommenderat, men jag är riktigt besviken. Platt, intetsägande och inte alls min smak. Kommer inte köpa det igen tyvärr.

I söndags gick vi på bio! Jag är fadder till en så gullig tjej på 13 år. Vi har inte träffats så många gånger men hon påminner mig om när jag var i den åldern. Den period när man försöker hitta vem man är, vad man gillar och hur svårt det kan vara att våga säga vad man tycker och tänker!

Vi såg ”ticket to paradise” och den var riktigt bra!

Just ja! Jag högg en körv innan bion. Gott.

Efter bion svängde jag snabb in på IKEA som öppnat i Gallerian och köpte en ram samt en ny skärbräda.

Agerade MacGyver hemma när den nya tavlan skulle upp på väggen och jag inte alls hade rätt fästen. Men det gick bra och tavlan hänger fortfarande kvar!

Lagade middag från en bild jag sett på pinterest. Visste inte om det skulle ”flyga” eller inte men resultatet blev gudomligt! Ska absolut dela receptet med er!

Idag är det måndag och vädret suger. Jag är trött men ser fram emot denna vecka! Lite lugnare men mycket kul som händer! =)

2 kommentarer till “Konsert, korv i farten, ett misslyckat vinköp och bio”

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  @saramoback

  Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

  Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

  @olehenriksen
  ...

  Följ mig på Instagram