21 september 2019 |  Mat

Kick-off

DiabetesUnfiltered projektet!

Vi har ätit så mycket god mat och glutenfritt (såklart)! Bröd som jag älskar!

Idag var det kick-off för projektet som jag har ingått tillsammans med Novo Nordisk med ett helt fantastisk team! Det är ett projekt som kommer gå under #DiabetesUnfiltered för att skapa ett nätverk som ska engagera ett bra content för att dela våra egna perspektiv, åsikter om mat+diabetes. Det låter rörigt kanske men efter dagens föreläsning med bland annat Nathalie Nahai som är författare till boken ”Webs of Influence: The Pshychology of Online Persuasive, Pixie Turner som har ett stort Instagram konto och blogg ”Plantbased Pixie” och vår kära Oren Liebermann som är journalist och författare (och T1D)! Han jobbar bland annat för CNN!

Jag hinner inte skriva mer nu då jag är tillbaka på hotellrummet för ett snabbt ombyte för att om 20 minuter möta upp mina kära vänner för en kväll ute i Barcelona!

Det står tapas och vin på agendan, vilket för mig låter som en super-bra ide!

Herregud vilken helg och vad jag har lärt mig mycket. Vet inte hur många gånger jag nämnt för alla hur priviligerad jag känner mig att få ta del av detta otroligt givande projekt som även kommer involvera er!

Jag lämnar Barcelona runt lunch i morgon och det ser inte ljust ut då flygen var inställda idag. Jag håller tummarna att mitt plan går som planerat. Jag behöver några timmar lugn och ro innan nästa veckas jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram