2 oktober 2019 |  Mat

Kärt återseende

Åh vilken kväll det blev. Jag såg i all hast igår att Karrie skulle komma till Sverige! Karrie och jag möttes för många år sedan med ett event tillsammans med Medtronic som hon arrangerade. Sedan började mitt samarbete med dom, hon åkte hem till mig i Sverige och sedan åkte jag över till kontoret i Northridge för ca 2 år sedan. Hon har alltid ställt upp för mig och när hon sa att hon hade tid att ses ikväll blev jag så glad.

Hon var här tillsammans med sin man och vi möttes upp på Dryck och vin baren vid Mariatorget. Det är så fantastiskt att konversera med Amerikanare. Deras mentalitet passar mig så otroligt bra och trots att hon inte jobbar kvar på Medtronic längre har vi väldigt många minnen tillsammans, roliga sådana. Hennes man som var väldigt trevlig jobbar för NASA och berättade massa historier om det!

Hur häftigt är det inte att med alla människor som jag träffar via mina sociala kanaler, oftast diabetes-relaterat, får vänner och kontakter världen över.

Jag åker till San Diego nästa år och vi har redan bestämt att jag ska hälsa på de i LA när jag ändå är där! Kan knappt vänta.

Nu väntar sängen och lite mejl innan jag måste sova. Det är en intensiv vecka med nytt jobb och allt som ska tas in. Kul men intensivt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

This is how every Monday should feel and be like 🖤🤍 A party 💃 ...

Följ mig på Instagram