2 oktober 2019 |  Mat

Kärt återseende

Åh vilken kväll det blev. Jag såg i all hast igår att Karrie skulle komma till Sverige! Karrie och jag möttes för många år sedan med ett event tillsammans med Medtronic som hon arrangerade. Sedan började mitt samarbete med dom, hon åkte hem till mig i Sverige och sedan åkte jag över till kontoret i Northridge för ca 2 år sedan. Hon har alltid ställt upp för mig och när hon sa att hon hade tid att ses ikväll blev jag så glad.

Hon var här tillsammans med sin man och vi möttes upp på Dryck och vin baren vid Mariatorget. Det är så fantastiskt att konversera med Amerikanare. Deras mentalitet passar mig så otroligt bra och trots att hon inte jobbar kvar på Medtronic längre har vi väldigt många minnen tillsammans, roliga sådana. Hennes man som var väldigt trevlig jobbar för NASA och berättade massa historier om det!

Hur häftigt är det inte att med alla människor som jag träffar via mina sociala kanaler, oftast diabetes-relaterat, får vänner och kontakter världen över.

Jag åker till San Diego nästa år och vi har redan bestämt att jag ska hälsa på de i LA när jag ändå är där! Kan knappt vänta.

Nu väntar sängen och lite mejl innan jag måste sova. Det är en intensiv vecka med nytt jobb och allt som ska tas in. Kul men intensivt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ mig på Instagram