6 november 2019 |  Diabetes

Kärleken till Chips

Här sitter jag nu i min soffa. Jag känner mig ganska lugn inför helgen, men jag vet av erfarenhet att det inte kommer hålla så länge till. Jag jobbar med min presentation inför mässan nu i helgen tillsammans med en påse chips som står på bordet bredvid datorn.

Det är så gott. När jag var liten, innan jag fick typ 1 diabetes, hade jag inga problem med att trycka en hel påse chips. Det var som att det inte fanns ett stopp.

Sen fick jag diabetes och ”fick” inte äta en hel påse chips längre. Jag gjorde tappra försök att byta ut dessa godingar till popcorn men, det är inte riktigt samma sak.

Nu när jag är äldre och mer vis (?), och lite mognare i mina smaker kan jag nöja mig till 100% av några chips – alltså, inte en hel påse. Jag vill idag inte äta en hel påse. Med den känslan och inställningen till all typ av mat, att äta lite av varje, har jag inga problem att äta lite av allt.

Det tar stopp. Tro det eller ej.

Hur ser ni på chips? eller på snack över lag? Hur gör ni?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

19 november 2019 |  Event

Spetspatient

Läs mer
18 november 2019 |  Event

Diabetesgala 2019

Läs mer
17 november 2019 |  Mat

Weekend i Köpenhamn

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Följ mig på Instagram