26 oktober 2018 |  Helg

Kärlek

Året var 2011. Jag minns så väl hur jag står på Arlanda med pappa. Hade precis checkat in mitt enorma bagage som han fick betala övervikten (pinsamt). Jag var rädd, exalterad, nervös och väldigt glad. Jag kramade om pappa länge, för nu skulle det dröja några månader innan vi skulle ses igen. Jag kan nog inte föreställa mig hur det är att vara förälder till ett barn med diabetes typ 1 som har bestämt sig för att flytta till USA.

Väl i min nya hemstad Los Angeles bodde jag tillsammans med en lika vilsen själ som jag. Vi båda hade stora drömmar och en amibition som hette duga. Vi har bråkat, skrattat, festat, lagat mat, firat födelsedagar, firat påsk och thanksgiving och haft så jäkla roligt tillsammans. Nu 7 år senare så har vi båda två tagit helt olika riktningar i livet sen tiden i USA. Och igår åkte jag ut till Vaxholm för att mingla i sin inredningsshop! Herregud! Vilken känsla och vilken stolthet som jag fick när jag kom in i den stora butiken. Fy tusan vad glad jag blir att hon fortfarande finns i mitt liv.

Butiken heter Skout och går ni i inredningstankar så är Lottie är stjärna! De designar utifrån dina önskemål och vilja. Bygger om konstruera allt utrifrån hur du vill. Och till ett otroligt bra pris! Gå gärna in på hemsidan!

Jag fick med mig två fina (och lååånga) ljusstakar med mig hem. Åååå vill bara börja inreda och köpa massa fina möbler nu!

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram