11 augusti 2022 |  Recept

Kantareller, burrata, brynt smör – perfekt kombo

Att jag visar mer mat på mina sociala kanaler har nog inte undgått någon. Det har blivit lite av en hobby. Testa, laga, smaka är något som får mig att verkligen slappna av, njuta och det gör inget att vissa gånger – att maten hamnar rakt ner i soppen. Lite som med bröd. Ibland går det och ibland inte.

Men testar man, får man inget veta.

Nu är det kantarell-säsong och ni får inte missa att testa detta! En helt otrolig kombination. Ytterst få ingredienser. Kantareller, Smör, Burrata, Färsk basilika och dill, Surdegsbröd (glutenfritt för mig), Salt och svartpeppar.

Börja med att steka rensade kantareller i torr stekpanna tills att väskan försvunnit. Ha i en stor klick smör och stek tills att dom nästan är krispiga. Smaka av med salt. Bryn en härlig och stooor klick smör, det går fort. Ta bara en stekpanna och ha ner ditt smör i hög värme, när smöret smält och slutat bubbla är det klar, ta då fort bort stekpannan från plattan så det inte bränns.

Rosta surdegsbröd. Ta fram tallrik, lägg upp din burrata, på med kantarellerna, det varma brynta smöret, hackade färska kryddor, salt och svartpeppar. Servera med ditt krispiga bröd!

Antingen så bjuder du dina vänner på detta, eller, så ät det helt själv. För det är sååå gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram