9 juli 2021 |  Blogg

Känslor

Jag vet knappt vad det är för dagar längre. En ganska så skön känsla ändå. Igår trodde jag det var fredag och hade en känsla av eufori. Fick så otroligt mycket kärlek på min dm (instagram) och jag kände mig hel som person. Kanske att mina veckor av ”semester” har gjort sitt. Jag har kommit ner lite i varv, kan känna mig mer spontan och gör saker som jag verkligen vill göra. Skönt.

Igår skulle vi ta ett glas och hamnade på Boulebar vid Tanto. Ett trevligt ställe. Vi drack upp och betalade. Sen kom två vänner och vi blev kvar. Middag och en helkväll ute! Hur underbart? Ingen stress. Som jag har längtat och som jag uppskattar spontanitet och ljumna kvällar. Herregud.

Vaknade upp idag pigg och med ett mejl i min inkorg som fick mig att bli en aning stressad. Beslut skulle tas fort och ja, tror att allt är ok nu. Jag är kanske lite förvirrad men oj så peppad på att få saker och ting att hända. För det är ju trots allt upp till mig. Hoppas den där ”latheten” som nämt förut försvinner. För att gå runt och trampa vatten är jag så trött på nu!

Det är fredag idag, ska regna senare idag och jag mår i detta nu helt otroligt jävla bra! Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram