28 mars 2019 |  Blogg

Känslan av att ha hittat hem

Exakt så kändes det idag nä jag slog upp ögonen. Att möta solen i centrala park, igen, kändes som en dröm. Som är sann! 

Herregud. Ibland känns det som jag måste nypa mig i armen då jag får en känsla av att jag lever det liv jag faktiskt vill leva. Hur fantastiskt är inte det! 

Är på hotellrummet nu, har duschar och sippar på min kaffe frän starbucks tillsammans med frukost. Mums! 

Är så redo att möta denna torsdag. 

Nu kör vi! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram