7 februari 2018 |  Diabetes

Kalibrering i affären

Hola! Hur har er onsdag varit? Min har varit bra men det har inte varit många minuter till att tänka på annat än jobb. Har känt några veckor nu att min syn blivit sämre (stress?) och hade bokat in en tid ho min optiker efter jobbet. Och som jag trodde fick jag öka styrkan på mina linser. Men inget farligt eller oroande förklarade han utan det kan bli så när man precis har bytt linser (bytte i höstas) samt byte av jobb. Därav en ganska bra och hållbar förklaring! Sen en sväng in på affären, telefonen ger ifrån sig en notis som jag tror bara vi diabetiker som använder Guardian Connect känner igen. Kalibreringsdags. Upp, bara att ställa ner korgen, ta fram blodsockermätaren och ett litet stick i fingret senare kunde jag fortsätta min handling. Någon av er som känner igen er? 

Nu står jag och äter morot och steker falukorv som kommer serveras med potatismos. Länge sen men oj vad gott det är. En riktig barndomsrätt. Snabbt och enkelt, passar mig perfekt denna onsdagskväll. Vegetarian? Nja, inte helt 100% än…

Har under tiden även hunnit testa lite kläder och tagit fram solbrillorna. Kan ju erkänna att jag känner mig en aning stressad då jag inte fått mitt visum än. Håller tummarna för det och är glad att det är några dagar kvar innan lördag. 

Godkväll! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram