7 februari 2018 |  Diabetes

Kalibrering i affären

Hola! Hur har er onsdag varit? Min har varit bra men det har inte varit många minuter till att tänka på annat än jobb. Har känt några veckor nu att min syn blivit sämre (stress?) och hade bokat in en tid ho min optiker efter jobbet. Och som jag trodde fick jag öka styrkan på mina linser. Men inget farligt eller oroande förklarade han utan det kan bli så när man precis har bytt linser (bytte i höstas) samt byte av jobb. Därav en ganska bra och hållbar förklaring! Sen en sväng in på affären, telefonen ger ifrån sig en notis som jag tror bara vi diabetiker som använder Guardian Connect känner igen. Kalibreringsdags. Upp, bara att ställa ner korgen, ta fram blodsockermätaren och ett litet stick i fingret senare kunde jag fortsätta min handling. Någon av er som känner igen er? 

Nu står jag och äter morot och steker falukorv som kommer serveras med potatismos. Länge sen men oj vad gott det är. En riktig barndomsrätt. Snabbt och enkelt, passar mig perfekt denna onsdagskväll. Vegetarian? Nja, inte helt 100% än…

Har under tiden även hunnit testa lite kläder och tagit fram solbrillorna. Kan ju erkänna att jag känner mig en aning stressad då jag inte fått mitt visum än. Håller tummarna för det och är glad att det är några dagar kvar innan lördag. 

Godkväll! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Step 1 - take a deep breathe
Step 2 - rip off the old one
Step 3 - apply the new one
Step 4 - on with the transmitter
Step 5 - activate in the app

Don’t forget to smile and enjoy your week 💙

#Dexcom #Dexcomg6 #ad #DexcomWarrior #t1dlookslikeme #t1d #diabetes #diabetic #sponsor
...

Wait?! What!!!

Yes - Fried Mac n Cheese!

If I were to open a restaurant in the future, fried food would definitely be part of the menu 😉

Think, how much more fun and delicious life becomes when there are no restrictions around food 💙

You need:
200 g grated cheese
100 g cream cheese
1 jalapeno
2 dl cooked macaroni
black pepper and paprika powder

breading
flour
egg
panko

How:
Mix grated cheese with creme cheese and let melt in a pan. Add jalapeno, spices and macaroni.

Roll into small balls, bread and fry! Enjoy ❤️
...

Följ mig på Instagram