26 november 2020 |  Diabetes

Kaka på kaka

Ni vet dagar när det känns som att inget går som det ska. Glömde först att hälla i kaffe i kaffebryggaren när jag satte på den (=varmt vatten i bryggaren), satte på en tvättmaskin men ingen tvätt i (så nu måste den gå klart med tvätten utanför), min sensor tappade signal och det gjorde jag med.

Trots detta vet jag att det bästa är att ta några lugna andetag. Samla ihop sig och bita ihop. För inget blir bättre av att jag blir galen. Det kom blod. visste inte riktigt hur jag skulle få stopp på allt så tog första bästa handduk. Min ”finaste” kökshandduk. F*.

Nu sitter i alla fall en ny sensor på och jag har nu fått min första kopp kaffe. Fan vad gott det är med kaffe.

Just ja, fick mens idag med.

Nu kan dagen bara bli bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

It’s finally Friday!!! And I just got the first draft of what will be the first episode on my YouTube channel (omg). I’m so nervous but very excited 🌟 Today I’m gonna work all day, going to visit my psychologist, and then prepare for tomorrow’s photoshoot 🌸 A really wonderful Friday in other words! (Except that it is pouring rain outside...) ...

Mindset 2021 - Continue to be this blonde hair girl who loves to bake gluten-free bread and to be this positive t1d who always will try to laugh and to see the good in life despite a lots of coffee and supplies everywhere 💕 #t1dlookslikeme ...

Följ mig på Instagram