26 november 2020 |  Diabetes

Kaka på kaka

Ni vet dagar när det känns som att inget går som det ska. Glömde först att hälla i kaffe i kaffebryggaren när jag satte på den (=varmt vatten i bryggaren), satte på en tvättmaskin men ingen tvätt i (så nu måste den gå klart med tvätten utanför), min sensor tappade signal och det gjorde jag med.

Trots detta vet jag att det bästa är att ta några lugna andetag. Samla ihop sig och bita ihop. För inget blir bättre av att jag blir galen. Det kom blod. visste inte riktigt hur jag skulle få stopp på allt så tog första bästa handduk. Min ”finaste” kökshandduk. F*.

Nu sitter i alla fall en ny sensor på och jag har nu fått min första kopp kaffe. Fan vad gott det är med kaffe.

Just ja, fick mens idag med.

Nu kan dagen bara bli bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Följ mig på Instagram