18 juli 2019 |  Snacks

Kaffeverket

Åh, ni ska bara veta. Jag sitter alltså nu i Flemingsberg och väntar på mitt tåg. Men tog fel på en hel timma så nu har jag lite tid att fördriva. Suck! Tiden har verkligen sprungit på idag och allt gick i ett. Något som jag är så glad över var att jag mötte upp Greta för en fika och catch-up på Kaffeverket på St Eriksgatan. Så himla trevligt ställe och jag drack en riktigt god islatte! Mums! Greta är en stor inspiration då hon verkligen kör på det hon tycker är kul och den 21 juli firar vi årsdag! Haha, för exakt ett år sedan sågs vi för första gången för lunch och det var en väldigt spontan träff som ledde till en fin vänskap!

Det hör inte till vanligheten att mina vänner har diabetes som jag och jag tycker det är ganska så skönt – för och nackdelar såklart. Jag är i alla fall otroligt glad över att jag har Greta i mitt liv och att jag kan prata om både diabetes, musik, resor samt sociala medier med henne (och såklart en massa annat).

Nu har jag exakt en timma kvar innan mitt tåg går och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig. Kanske kan ta en till fika?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

I get a lot of questions why I run, expose myself to hard races and train when it is possible to sit down in a comfy sofa (😘)

I don’t have a good answer to it except that I want to be strong and a receipt that it is possible despite t1 diabetes.

Summer for me has in recent years not gotten the star shine it should.
2020 I got sepsis, got very sick and hospitalized all summer. Was discharged with a catheter for one kidney and thus half man half woman for a few months.
In 2021, I had surgery for what had caused my sepsis. Östling’s kidney.
In 2023 I had to cancel my vacation, go straight to the emergency room and hospitalized for more than 2 weeks due to an infection in the kidney that caused a lot of pain, tears and a resignation I didn’t think I could handle.

None of this is related to T1 diabetes and nothing I could have done differently to avoid.

Despite that, I was determined. Copenhagen Half Marathon 2023, Stockholm Marathon 2024, what’s next?

There are obviously more diseases than diabetes but life goes on and there are a lot of positives in life that you have to take advantage of 🫶🏻❤️
...

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram