18 juli 2019 |  Snacks

Kaffeverket

Åh, ni ska bara veta. Jag sitter alltså nu i Flemingsberg och väntar på mitt tåg. Men tog fel på en hel timma så nu har jag lite tid att fördriva. Suck! Tiden har verkligen sprungit på idag och allt gick i ett. Något som jag är så glad över var att jag mötte upp Greta för en fika och catch-up på Kaffeverket på St Eriksgatan. Så himla trevligt ställe och jag drack en riktigt god islatte! Mums! Greta är en stor inspiration då hon verkligen kör på det hon tycker är kul och den 21 juli firar vi årsdag! Haha, för exakt ett år sedan sågs vi för första gången för lunch och det var en väldigt spontan träff som ledde till en fin vänskap!

Det hör inte till vanligheten att mina vänner har diabetes som jag och jag tycker det är ganska så skönt – för och nackdelar såklart. Jag är i alla fall otroligt glad över att jag har Greta i mitt liv och att jag kan prata om både diabetes, musik, resor samt sociala medier med henne (och såklart en massa annat).

Nu har jag exakt en timma kvar innan mitt tåg går och jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig. Kanske kan ta en till fika?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram