13 oktober 2018 |  Helg

Kaffe och Blodsocker

Sitter jag nu efter 3 timmars sömn återigen på flygplatsen för att ja med första planet tillbaka till Stockholm. Som jag längtar.

Då mitt första flyg från Genève till Frankfurt blev över en timma försenat missade jag alltså mitt plan hem. Så segt men i all frustration träffade jag så himla trevliga personer och hjälpsamma sådana. 

Att resa med delvis diabetes men även andra mediciner och viktiga prylar är det bra att ha allt i handbagaget. Nu hade jag insulin samt någon stackars kanyl som hängt med ett tag i väskan. Men jag kan säga att jag saknade mina skönhetsprylar! Haha! 

Fick en övernattnings”påse” men tror jag fick fel då det stod ”Male” på och det som låg i var raklödder och en deodorant från Axe. Som jag skrattade! 

Ska bli så otroligt skönt att få komma hem. Har så mycket att berätta för er. Jag ska bara försöka bli människa igen! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

A few hours in Copenhagen and I guess this is the first time (in my 22 years as a t1) I’ve got it all! Sugar, enough insulin, cannulas, and well - myself put together 💙✌🏻 ...

Have had many conversations this week about diabetes and eating disorders. It’s, as you know, very common. It is also frightening how little we know, how can we avoid more people being affected, improvements in healthcare and what or how should we reduce the pressure and stress around food for people with diabetes?

What I do know is that I need to be around people who don’t have diabetes, eat food, enjoy life, - has helped me. Because that’s how life should be, even if I live with an illness that requires round-the-clock care 🫶🏻
...

When I was diagnosed with t1d (I was 13 years old) it was a huge shock (no shit..). I didn’t know how to react and I barely knew anything about diabetes as a condition. It’s a lot to take in!
What helped me to come to terms with it, reassured me that it wasn’t the end of the world, was the help I’ve got and still got from my closest (family and friends).

You can live a normal, healthy life, do anything you want to. Behind it all - you just need to keep an eye on your diabetes ❤️

#diabetes #t1d #t1dlookslikeme #type1diabetes #dexcomwarrior #diabetic
...

Följ mig på Instagram