13 oktober 2018 |  Helg

Kaffe och Blodsocker

Sitter jag nu efter 3 timmars sömn återigen på flygplatsen för att ja med första planet tillbaka till Stockholm. Som jag längtar.

Då mitt första flyg från Genève till Frankfurt blev över en timma försenat missade jag alltså mitt plan hem. Så segt men i all frustration träffade jag så himla trevliga personer och hjälpsamma sådana. 

Att resa med delvis diabetes men även andra mediciner och viktiga prylar är det bra att ha allt i handbagaget. Nu hade jag insulin samt någon stackars kanyl som hängt med ett tag i väskan. Men jag kan säga att jag saknade mina skönhetsprylar! Haha! 

Fick en övernattnings”påse” men tror jag fick fel då det stod ”Male” på och det som låg i var raklödder och en deodorant från Axe. Som jag skrattade! 

Ska bli så otroligt skönt att få komma hem. Har så mycket att berätta för er. Jag ska bara försöka bli människa igen! 

/Sara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram