18 december 2017 |  Mat

Julfest

Helgen var minst sagt rörig och jag vet knappt vad jag har gjort och har knappt några bilder. Har varit runt väldigt mycket och har inte kunnat känna av någon som helst julstämning (kanske för att det inte finns någon snö?!).

I lördags var jag i MOS för att kunna bocka av lite julshopping samt nyårsdressen. Gallerior är verkligen inget för mig. Jag blir stressad av tanken och det blir för mycket. Det hela slutade med att vi åt lunch och kom hem med inget nytt. Suck. Är jag ensam om att agera så? Nåväl, det var i vilket fall väldigt trevligt.

På kvällen var jag bjuden på julfest – minns ni festen jag var på i Juli? Jul i juli? Samma underbar människor och ett fantastiskt upplägg av kvällen. Det bjöds på snittar vilket alltid går hem och bubbel!

Asså, titta så kreativt! Marshmallows i choklad, fyndigt!

Kvällen fortsatte med hotshots (min favorit)! Och med bilder som togs med polariodkamera.

Tog oss från julfesten till Kasai (där vi även hade fotograferingen) där det bjöds på drinkar och dansande StormTroopers! Häftigt och galet.

Söndagen blev inte lugn som jag trodde från början. Var runt i stan för att leta skor samtidigt som jag drog igång med innan (för jäsningen skull). Pepparkakskryddat bröd med nyponskalsmjöl. Jäkligt gott!

Fick med mig massa göttigheter hem från affären. Ingen aning egentligen vad jag skulle koka ihop men med lite chili, kokosmjölk och ingefära är det svårt att misslyckas.

Massa härliga färger som serverades med orientaliskt ris! Somnade som en sten efter denna måltid och helgen som gick alldeles för fort.

Fler som undrar hur jag som diabetiker gör med alkoholen och blodsockret och det tänkte jag försöka att sammanfatta i ett inlägg. Har inte tänkt eller tänker så mycket på det men nu på senare tid har jag druckit fler drinkar än vanligt vilket kan ibland ställa till sockret.


Har ni haft en bra helg? Firat advent? Julbakat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram