26 december 2017 |  Mat

Jul 2017

Det är skrämmande hur fort julen swischade förbi. Jag har kommit tillbaka till Stockholm, då jag jobbar mellandagarna, och jag tänkte visa vilka fantastiska dagar jag har haft hemma med allt julfirande!

Vi åkte ner i lördags och då vi båda (jag och min brorsa) inte hade ätit slank det ner både en och två donen-burgare på vägen. De glutenfria bröden får topp-betyg! Taggade inför julen och såklart inför att få klä granen! Här står jag med mästerverket och med tomteluvan på, såklart. Julmusik i bakgrunden och skinkan i ugnen. Den känslan är oslagbar

Vaknade upp på julafton och insåg att min ena lins var trasig. Suck. Så, förmiddagen spenderades, kanske inte på bästa sätt, runt om i hela Norrköping för att försöka köpa nya linser. Det var lättare sagt än gjort. Åkte hem, bytte om och gjorde mig redo för julbord! Klänning är att föredra då allt fokus låg på just mat, allt för att slippa att byxorna blivit för små 😉

Nu såhär i efterhand är jag tacksam för att jul bara är en gång om året för jösses vad mat! Skinka, dopp i grytan, lax i alla olika former, köttbullar, prinskorvar, Janssons, revben, sill, rödkål, ostar, sylta och massa mer varvat med vin, öl och SNAPS!!!

OSt!!!

Efter jullunch i timmar tas den obligatoriska julbilden. Mätta, lite sliriga och lyckliga. 

På kvällen kom även mina kusiner, moster, kusinbar och det blev ännu mera mat och dryck. Det är alltid så trevligt att träffa alla då det tyvärr inte blir allt för ofta. Julafton slutade med en Campari och vi tog även beslutet mitt i natten att öppna julklapparna morgonen efter. Ja, ni hör ju, allt fokus under jul ligger på att umgås och njuta. Klapparna kommer oftast lite i skymundan 😉 Men jäklar vilken bra jul. Ville inte alls åka därifrån idag. 

Hur har er jul varit? Kunnat njuta som ni ville?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram