14 september 2020 |  Helg

Jeans-letande och chill

Jag tog verkligen en slow helg och det var så skönt. Efter jobbet i fredags som aldrig verkade ta slut mötte jag upp Kim för ett glas på Miss Clara.

Det var lite sorgligt då hon i lördags åkte tillbaka till Australien för några veckors häng med sin familj!

Tänk att hon inte träffat sin familj sen över ett år tillbaka! Jag hade nog inte klarat det. Hon är en inspiration och jag är så glad att hon är en nu nära vän (inte bara ”diabetes-polare”). Ett glas senare tog jag en promenad hem och somnade tidigt!

I lördags åkte jag in till stan för jenas-jakt. Jag har sällan jeans men har en dröm om att bli en brud som är först på modet. Kommer dock aldrig hända men jag ville testa det nya jeans modet. Herregud vad svettigt det blev.

Efter alldeles för många timmar, godis ätande (för lågt blodsocker) och inga jenas, åkte jag hem. Trött och helt jäkla slut.

Handlade mat och bland annat blåbär som jag tänkte i affären skulle göra sig bra i ett bröd. Som ni fick se igår, blev det otroligt lyckat!

Då det regnade mestadels av lördagen blev jag så glad när det sprack upp och innan chill kväll med chips och vin tog jag en tur i mitt vackra Stockholm!

Söndagen var humöret riktigt bra! En tur i höstvädret gjorde så mycket för mitt humör. En bra podd, helt ensam och bara få vara.

Jupp. Sprang in en kortis på Gina och gjorde ett nytt försök till att testa jeans. Dessa fick följa med hem, vet dock inte om jag ska behålla de… måste testas i hemmamiljö tror jag!

Resterande timmar av söndagen var jobb. Jag har riktigt roliga möten och jobb och det känns skönt att börja veckan med vetenskapen av att jag har koll. Eller i alla fall vad jag tror just nu! Allt kan hända 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

After a terrible cold, I took a break (not easy but I tried!), and experienced the effect of taking it cool - blood sugar was anything but stabile 🫠 But! Finally I’m back in routine and it feels incredibly wonderful 🔥💙

#diabetes #diabetic #t1d #t1dlookslikeme #t1dawareness #öppendiabetes #dexcomg7 #dexcomwarrior
...

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram