14 september 2020 |  Helg

Jeans-letande och chill

Jag tog verkligen en slow helg och det var så skönt. Efter jobbet i fredags som aldrig verkade ta slut mötte jag upp Kim för ett glas på Miss Clara.

Det var lite sorgligt då hon i lördags åkte tillbaka till Australien för några veckors häng med sin familj!

Tänk att hon inte träffat sin familj sen över ett år tillbaka! Jag hade nog inte klarat det. Hon är en inspiration och jag är så glad att hon är en nu nära vän (inte bara ”diabetes-polare”). Ett glas senare tog jag en promenad hem och somnade tidigt!

I lördags åkte jag in till stan för jenas-jakt. Jag har sällan jeans men har en dröm om att bli en brud som är först på modet. Kommer dock aldrig hända men jag ville testa det nya jeans modet. Herregud vad svettigt det blev.

Efter alldeles för många timmar, godis ätande (för lågt blodsocker) och inga jenas, åkte jag hem. Trött och helt jäkla slut.

Handlade mat och bland annat blåbär som jag tänkte i affären skulle göra sig bra i ett bröd. Som ni fick se igår, blev det otroligt lyckat!

Då det regnade mestadels av lördagen blev jag så glad när det sprack upp och innan chill kväll med chips och vin tog jag en tur i mitt vackra Stockholm!

Söndagen var humöret riktigt bra! En tur i höstvädret gjorde så mycket för mitt humör. En bra podd, helt ensam och bara få vara.

Jupp. Sprang in en kortis på Gina och gjorde ett nytt försök till att testa jeans. Dessa fick följa med hem, vet dock inte om jag ska behålla de… måste testas i hemmamiljö tror jag!

Resterande timmar av söndagen var jobb. Jag har riktigt roliga möten och jobb och det känns skönt att börja veckan med vetenskapen av att jag har koll. Eller i alla fall vad jag tror just nu! Allt kan hända 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

22 oktober 2020 |  Snacks

Brynt smör

Läs mer
20 oktober 2020 |  Mat

Premiär på sats och köttfärsås

Läs mer
19 oktober 2020 |  Helg

Min helg

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Wherever I am - still a t1 ...

Other peoples’ judgements do not define who I am, but the way I react to their judgements does. If I cannot change their minds, then I simply move on. I had to realize that diabetes is a part of me. I cannot run from it, ignore it, or avoid it. The only way I can live healthily is to embrace it. I now enjoy telling people that I am diabetic because it provides me yet another opportunity to spread awareness and educate other people about diabetes. If people do decide to judge me or believe that I got the disease due to my own unhealthy habits, then I let them 💕 ...

Ofc - I bolus for French fries 💙 and the guy in the back seems to care 0% 💁🏼‍♀️ ...

Doctors, people around you and social media will give you tips and advice on how to best manage your diabetes. From? What? Huh? I have learned that it will pop up many different types of recommendations, good and less good tips, but basically it is up to myself and to you to advise if it is actually something for you. Basically, it is you, who should feel as good as possible, not to get a plus on the paper from your doctor or get confirmation from social media 💕 ...

Följ mig på Instagram