14 september 2020 |  Helg

Jeans-letande och chill

Jag tog verkligen en slow helg och det var så skönt. Efter jobbet i fredags som aldrig verkade ta slut mötte jag upp Kim för ett glas på Miss Clara.

Det var lite sorgligt då hon i lördags åkte tillbaka till Australien för några veckors häng med sin familj!

Tänk att hon inte träffat sin familj sen över ett år tillbaka! Jag hade nog inte klarat det. Hon är en inspiration och jag är så glad att hon är en nu nära vän (inte bara ”diabetes-polare”). Ett glas senare tog jag en promenad hem och somnade tidigt!

I lördags åkte jag in till stan för jenas-jakt. Jag har sällan jeans men har en dröm om att bli en brud som är först på modet. Kommer dock aldrig hända men jag ville testa det nya jeans modet. Herregud vad svettigt det blev.

Efter alldeles för många timmar, godis ätande (för lågt blodsocker) och inga jenas, åkte jag hem. Trött och helt jäkla slut.

Handlade mat och bland annat blåbär som jag tänkte i affären skulle göra sig bra i ett bröd. Som ni fick se igår, blev det otroligt lyckat!

Då det regnade mestadels av lördagen blev jag så glad när det sprack upp och innan chill kväll med chips och vin tog jag en tur i mitt vackra Stockholm!

Söndagen var humöret riktigt bra! En tur i höstvädret gjorde så mycket för mitt humör. En bra podd, helt ensam och bara få vara.

Jupp. Sprang in en kortis på Gina och gjorde ett nytt försök till att testa jeans. Dessa fick följa med hem, vet dock inte om jag ska behålla de… måste testas i hemmamiljö tror jag!

Resterande timmar av söndagen var jobb. Jag har riktigt roliga möten och jobb och det känns skönt att börja veckan med vetenskapen av att jag har koll. Eller i alla fall vad jag tror just nu! Allt kan hända 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blogginläggen

19 september 2020 |  Recept

Low Carb frallor

Läs mer
18 september 2020 |  Event

World Patients Day 2020

Läs mer
15 september 2020 |  Blogg

Kickstart

Läs mer
Alla inlägg

@saramoback

Today I ate brunch with one of my best friends who also has t1. She told me that it has been a journey with different diets, rigid approaches and exciting development of diabetes “tools”. "Everything was worse before, even life-threatening"When she got diabetes she read in a children's book that a person with type 1 diabetes does not live longer than 30 ... she decided at that moment to live life just as she wanted to. Eat food that she likes, travel and enjoy life!Said and done. Today, 53 years later, she is feeling great and her diabetes does not stop her from continuing to live! That’s inspiring 💙
...

What a week! Completely thrilled, exhausted and excited! I am so honored to have been awarded a full #dedoc° voices scholarship! Yesterday we had the kick-off event which was so exciting. Looking forward to next weeks virtual #EASD2020 and #ISPAD2020To support a project like this, I’m proud! I love to meet and be in this together with so many inspiring friends ❤️#payitforward
...

Smile, laugh, and hug someone you trust. These simple therapies will make you unstoppable and maybe not think of your diabetes for a while 💙 ...

It’s not often you get to see me in jeans! But, it’s important to sometimes try something new, right 😉 I have had a “kick-start” of this week and I am so blessed to have all these incredibly amazing people around me ✨ ...

Följ mig på Instagram