23 september 2020 |  Diabetes

Jag vet mitt varför nu

Det har varit ännu en riktigt intensiv men så jäkla spännande dag på #EASD

Jag hittar inga ord för hur glad jag är att vara en del av detta fantastiska ”community” och att alla dessa personer är mina vänner. De är drivna, motiverar sitt land att bli mer involverade i olika typer av frågor, driver organisationer, företag och en jäkla massa mer!

Idag var jag på en föreläsning där det kom upp det som jag nog har varit lite skrajsen för att få höra. ”Person med Diabetes, lever 7,6 år kortare OCH är det så att man har ett hba1c över 58 – ”förlorar” personer 100 dagar”.

Min första tanke var att detta är inget som jag kommer att berätta, eller prata om då jag vet att det låter så satans hårt. För det är inget som i alla fall jag vill höra. Men det är så det är mer eller mindre.

I och med att jag hörde detta i förmiddags har jag hunnit att smälta det och hört en massa annat ”bra”, har jag nu tänkt klart. Det är väl klart att jag ska dela med mig. För det är just utav denna anledning som jag vill och är ENGAGERAD!

Vi måste synas och höras ÄNNU MER och få forskning att gå mer framåt. För tillsammans kan vi förändra detta.

Och JA, jag har blivit med Twitter. Det är också stort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram