19 augusti 2022 |  Blogg

Jag mår bra

Allt börjar sakta men säkert ta fart igen. Precis som det ska. Hösten ser ut att bli riktigt bra och med det sagt, schemat börjar fyllas med massa roliga saker! Så himla kul!

Det har varit en tuff start på året. Jag har tampats med ångest, sömnlösa nätter, oro inför framtiden och en självkänsla som försvann. Tappade helt enkelt mig själv. Jag sökte hjälp, fick tabletter och nu i höst väntar jag på att få prata med någon. Igen. Jag var inte redo för det i våras men nu när det landat lite är jag redo för det. Behöver lätta på trycket liksom.

Jag har försökt att vara mer öppen mot de jag tycker om, att bjuda in mer och faktiskt inte tillåta mig själv att trycka ner mig. Det är något jag kan vara riktigt bra på. Jag har försökt att fokusera och lämna avtryck på mina sociala kanaler det jag tycker är kul, dvs, mer jag och mer mat!

Sommaren var bra. Behövde några veckor av att bara tänka på mig själv och sätta mig själv i första prioritet. Det ska jag fortsätta med!

Kommer absolut att försöka uppdatera här, men kanske inte lika mycket. Vi får se. Vad vill ni?

Idag är det fredag, jag ska möta upp Emma igen (som jag hängde med igår också) för en fredags aw i solen. Längtar! Några timmar kvar bara, pirr i hela kroppen!

Kommentar till “Jag mår bra”

  • Hej Sara! Uppdatera gärna varje dag, din blogg är den jag endast läser. Älskar den och älskar att få höra om hur du har det. Tråkigt du mått så dåligt men det bästa är att man alltid kommer få må bra igen, det kommer ljusare tider, jag lovar. KRAM

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    @saramoback

    Följ mig på Instagram