9 juli 2020 |  Diabetes

It’s a wrap

Det känns märkligt hur dagarna är så olika. Hur mitt mående psykiskt kan gå från ena sekunden från ett rent mörker till att nästa kunna skratta så att jag nästan kissar i byxan.

Idag har allt gått i ett. Jag känner att jag säger (skriver) det ofta men när tiden springer iväg och jag samtidigt glömmer bort tiden vet jag att jag verkligen gör något som jag brinner för. Det är ett av mina mål jag har. Att få uppleva dessa stunder mer. Vet ni vad jag pratar om?

Jag hade tur idag att jag fick komma till Seezona (där jag fick låna min klänning jag hade på mig på diabetesgalan förra året) och fota i deras showroom. Att bli fotograferad är SVIN KUL men ändå en liten press på att visa lite schysta kläder trots att det är diabetes som det ”handlar”. Den stressen släppte när vi fick vara där! TACK!

Efter några timmar var vi klara. Eller, jag var helt slut och jag tror att mina FANTASTISKA fotograf kände precis samma. Clara har jag känt nu ett tag och det är lite ”komiskt” att hon med är typ 1 diabetiker.

Nåväl så tar hon fantastiska bilder och jag är så exalterad över att få se alla resultat!

Nu kommer jag tillägna kvällen i frid. Frid? Det menas med en lugn hemmakväll. I morgon tror jag att jag åker till ett tomt hus i Norrköping då jag trivs bättre att vara där istället för att vara instängd i en lägenhet. Men vi får se. Jag bestämmer mig i morgon när jag vaknar.

Puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Feeling insecure sometimes? Yes, me to!The good news is you’re not alone. Insecurity is universal with or without diabetesWe all doubt ourselves from time to time and I know that diabetes isn’t helping. But I’m here for you and to be honest with you, I don’t have the best confidence. But it’s getting better!When I was a younger, I refused to be a person in the spotlight. I didn’t like the feeling of knowing people were looking at me. Or, later on, I didn’t even tell my previous dates that I had diabetes. Not that I was ashamed of the fact that I had a chronically disease - I didn’t have the confidence to let another person see who I was.It’s not easy to break a pattern that’s not healthy. But it’s not impossible. One thing that has helped me is to always remember that comparing myself to others - is bullshit. We don’t have all the information on other people’s life’s, so it’s impossible to compare “apples to apples” or blood sugar curves to blood sugar curves 💕
...

Följ mig på Instagram