28 juni 2020 |  Helg

Iskaffe och lugn natt

Första natten sedan ”ingreppet” som jag inte haft en smärta som jag vaknat av. Det innebär att det går framåt i rätt riktning. Herregud så skönt.

Försökte ta en promenad i skogen men jag tror kanske att kroppen fortfarande är i läkning då jag var tvungen att stanna x antal gånger för känslan av att få upp gårdagens middag var ruskigt nära. Ursäkta för min öppenhet men det kommer lätta upp även på bloggen! Håll ut!

Kaffe som jag älskar att dricka utan någonting i går inte riktigt idag. Jag testade att göra iskaffe med mandeljölk och is och jag är förvånad hur gott det blev! Kanske en dryck jag kan konsumera på morgonkvisten trots allt!

Idag ska vi göra en utflykt igen och det lutar mot Fyrudden. Har massa barndomsminnen därifrån och jag ser fram emot att se hur det ser ut idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Someone told me that Diabetes is not a barrier but a different path that brings lessons on strength, resilience, and the significance of self care 💕
Over the years, with many lows and highs - I’ve learned to not expecting everything to be perfect all the time.
...

Följ mig på Instagram