24 mars 2019 |  Mat

Invigde uteservering

Just nu har jag precis ätit en väldigt sen middag. Det blev lite sista akuten tid då jag bröt av min tumnagel i går (lördags) och vill inte åka till New York med en ful nagel. Men innan jag berättar vad jag gjort idag tar vi det från början, i fredags!

Stockholm bjussade på sol och jag var så redo att checka ut från kontoret och möta solen. Min vän Josefine var i samma harmoni som jag och vi möttes upp och tog oss mod Mood gallerian. Det fanns plats ute på terassen och jösses så trevligt och härligt det var att spendera fredagseftermiddagen med bästis och mitt första (andra tror jag för året) glas rose i solen!

världens finaste person jag känner! 

I lördags morse bokade jag in ett spinning pass. Ett pass som var ett av de förjävligaste jag varit på och jag var så glad att jag faktiskt härdade ut hela passet! Skön känsla efteråt! 

Dagen fortsatte i solen med Erik. Även om det är svårt att tro så var det faktiskt kallt ute. Det var inga varma vindar som kom men vi lyckades ändå dricka en kopp kaffe i solen innan vi var tvungna att gå in och. värma oss 😉

Senare på kvällen var det premiär på vårat ”vin-lotteri”. Det är en ”lek” där man köper en flaska vin till kvällen, sen drar man namn från en ask, den som kommer sist -vinner. Är det så att man vinner får man alla flaskor vin och sedan bjuda in till nästa ”vin-lotteri” inklusive mat. Svårt att förklara. Men, kvällen började med fördrink medans en linsgryta stod på spisen! 

Alla deltagare minus J som tar fotot. Så himla mysig kväll och det är en så rolig och annorlunda ”lek”. Tanken är att det ska bli en tradition och det passar bra nu när alla lever som olika liv och det blir mer sällan vi faktiskt träffas så här. Ser fram emot nästa månad då det är Emmas tur (hon vann) att bjuda in till fest.

Det blev snabbt söndag och jag gjorde ett nytt försök att möta solen. Så fantastiskt att det är ljust och att det går att ta sig runt utan att halka!!! Jag välkomnar våren med öppna armar!

Jag hjälpte sedan Erik att filma till hans instagram och jag hamnade även själv på bild. Haha!

Snabbt som tusan fick jag tid hos min Jennifer. Hon hade precis sekunden innan kommit hem från fjällen och tog emot min stackars nagel. Hon förstod nog allvaret att inte åka till USA med en nagel kort, haha! 

Kan nog inte tacka nog för alla de gånger som hon har ställt upp! <3

Nu ska jag försöka komma ner i varv. På tisdag morgon åker jag alltså till New York och jag börjar bli nervös. Jag har inte packat än för er som undrar. Jag har ingen aning vad som jag ska ta med mig…

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram