24 mars 2019 |  Mat

Invigde uteservering

Just nu har jag precis ätit en väldigt sen middag. Det blev lite sista akuten tid då jag bröt av min tumnagel i går (lördags) och vill inte åka till New York med en ful nagel. Men innan jag berättar vad jag gjort idag tar vi det från början, i fredags!

Stockholm bjussade på sol och jag var så redo att checka ut från kontoret och möta solen. Min vän Josefine var i samma harmoni som jag och vi möttes upp och tog oss mod Mood gallerian. Det fanns plats ute på terassen och jösses så trevligt och härligt det var att spendera fredagseftermiddagen med bästis och mitt första (andra tror jag för året) glas rose i solen!

världens finaste person jag känner! 

I lördags morse bokade jag in ett spinning pass. Ett pass som var ett av de förjävligaste jag varit på och jag var så glad att jag faktiskt härdade ut hela passet! Skön känsla efteråt! 

Dagen fortsatte i solen med Erik. Även om det är svårt att tro så var det faktiskt kallt ute. Det var inga varma vindar som kom men vi lyckades ändå dricka en kopp kaffe i solen innan vi var tvungna att gå in och. värma oss 😉

Senare på kvällen var det premiär på vårat ”vin-lotteri”. Det är en ”lek” där man köper en flaska vin till kvällen, sen drar man namn från en ask, den som kommer sist -vinner. Är det så att man vinner får man alla flaskor vin och sedan bjuda in till nästa ”vin-lotteri” inklusive mat. Svårt att förklara. Men, kvällen började med fördrink medans en linsgryta stod på spisen! 

Alla deltagare minus J som tar fotot. Så himla mysig kväll och det är en så rolig och annorlunda ”lek”. Tanken är att det ska bli en tradition och det passar bra nu när alla lever som olika liv och det blir mer sällan vi faktiskt träffas så här. Ser fram emot nästa månad då det är Emmas tur (hon vann) att bjuda in till fest.

Det blev snabbt söndag och jag gjorde ett nytt försök att möta solen. Så fantastiskt att det är ljust och att det går att ta sig runt utan att halka!!! Jag välkomnar våren med öppna armar!

Jag hjälpte sedan Erik att filma till hans instagram och jag hamnade även själv på bild. Haha!

Snabbt som tusan fick jag tid hos min Jennifer. Hon hade precis sekunden innan kommit hem från fjällen och tog emot min stackars nagel. Hon förstod nog allvaret att inte åka till USA med en nagel kort, haha! 

Kan nog inte tacka nog för alla de gånger som hon har ställt upp! <3

Nu ska jag försöka komma ner i varv. På tisdag morgon åker jag alltså till New York och jag börjar bli nervös. Jag har inte packat än för er som undrar. Jag har ingen aning vad som jag ska ta med mig…

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram