8 april 2019 |  Diabetes

Intervju

Hej på er!

Har precis kommit hem och ingen är nog mer glad än jag. Denna måndag har verkligen känts så seg och bara av att det snöade när jag vaknade fick mig inte bli mer pigg.

Trots en segstartad dag avslutade jag min eftermiddag/kväll med att möta upp en tjej som studerar till journalist och gör sitt slutarbete om typ 1 diabetes. Hon ville intervjua mig angående pumpen 670g och hon fick höra i princip hela mitt liv som diabetiker haha! 

En varsin kopp te på Luzette vid Centralen

Så himla trevligt att ses och det var nog första gången som jag kände att jag kunde prata och svara på frågor 100% ärligt. Eller mer öppet stämmer nig mer bra. Från början när jag hamnade på sjukhus tills idag. Det är 17 år av erfarenheter. Kändes otroligt bra efteråt och jag var på ett så himla bra humör efteråt jämfört med det humör jag hade när jag gick hemifrån denna morgon! 

När jag kom hem tog jag på mig brillorna och ett glas Coca Cola för att fota en bild till min kompis som har skickat soliga sommarbilder från Cannes idag (inkluderat ett svalt glas rosé). För, vad är en somrigt kväll med ett glas rosé jämförts med en snöig måndag med ett glas Coca Cola i april? Haha!

Nu ska jag beta av lite mejl inför onsdagens möte med barndiabetesfonden! 

Måndagen har vänt till en power-dag! 

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram