13 februari 2018 |  Diabetes

Intervju med Medtronic

Är precis tillbaka på mitt helt fabulösa hotell i Beverly Hills efter en intensiv och helt fantastisk dag hos Medtronic i Northridge. 

Har inte sovit många minuter denna natt och trots det så har dagen varit så oerhört viktig. För mig, för Medtronic och för Er! Mitt engagemang i diabetes-världen känns viktig och att jag kan göra skillnad för bara en person är magiskt! 

Jag anlände till Northridge vid 10-tiden i morse och fick ett väldigt varmt välkomnande. Blev introducerad till alla inblandade i Guardian Connect och chef patient officer, Luis Dias. Det blev en lång intervju med mig på scen inför de anställda samt live-stream för resten av Medtronic kontoren runt om i världen, vilket kändes mäktigt. Jag förklarade hur jag ser på mitt liv som, diabetiker, plus och minus med den cgm, min syn på att använda pennor istället för pump och vad jag tycker de kan göra för att förbättra deras arbete för oss som jag diabetes. Det kändes som de verkligen lyssnade och tog in allt som jag sa! 

Nu är klockan snart 22 här och jag är redo att sova! Har tonvis med bilder och info som jag definitivt ska dela med mig av. Men nu, sömn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Diabetes affects everyone differently, but it also affects the people close to it daily too.

For me, communication with my family and to my friends has meant a lot. To feel that I don’t have to feel guilty for feeling certain emotions, that I can call at any time of the day without getting complaints, to ask for a hug and get a huge amount of love in return. That to me is so important.

Eating disorders are one of the most common psychiatric disorders in people with type 1 diabetes, with a prevalence twice that of individuals without diabetes. But! There is hope! And you are the expert, and no one is perfect ❤️
...

Diabetes. We don’t always go hand in hand, but sometimes we do ⚡️ And then, you can count on me 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram