13 februari 2018 |  Diabetes

Intervju med Medtronic

Är precis tillbaka på mitt helt fabulösa hotell i Beverly Hills efter en intensiv och helt fantastisk dag hos Medtronic i Northridge. 

Har inte sovit många minuter denna natt och trots det så har dagen varit så oerhört viktig. För mig, för Medtronic och för Er! Mitt engagemang i diabetes-världen känns viktig och att jag kan göra skillnad för bara en person är magiskt! 

Jag anlände till Northridge vid 10-tiden i morse och fick ett väldigt varmt välkomnande. Blev introducerad till alla inblandade i Guardian Connect och chef patient officer, Luis Dias. Det blev en lång intervju med mig på scen inför de anställda samt live-stream för resten av Medtronic kontoren runt om i världen, vilket kändes mäktigt. Jag förklarade hur jag ser på mitt liv som, diabetiker, plus och minus med den cgm, min syn på att använda pennor istället för pump och vad jag tycker de kan göra för att förbättra deras arbete för oss som jag diabetes. Det kändes som de verkligen lyssnade och tog in allt som jag sa! 

Nu är klockan snart 22 här och jag är redo att sova! Har tonvis med bilder och info som jag definitivt ska dela med mig av. Men nu, sömn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram