21 juli 2019 |  Diabetes

Intagit lugnet

Jag träffade en gammal vän på väg mot Stockholm. Det var så roligt att ses igen och han var på väg mot Arlanda och sitt andra hem Kina. Vi hann uppdatera varandra om hur det går med vår diabetes och jag fick höra massa spännande om Miao Miao. Jag är ganska så dåligt uppdaterad på den delen då jag själv använder Dexcom och CGM. Det lät otroligt smidigt med en aning kämpigt att ladda ner appen som inte är godkänd ännu men han hade lyckats och ser alltså blodsockret i telefonen, ungefär som min cgm. Använder du Libre? Kika in hemsidan här – kanske något för dig, pappa?

Jag är tillbaka i Stockholm efter några fantastiska dagar hemma. Igår träffade jag mina vänner för sommaräng. Vi pimplade vin, åt jättegod glutenfri pizza från Dr Oetker, träffade upp fler vänner på Trädgår’n och jag hade en så himla bra kväll! Vänner är viktigt och så härligt. Det lyfter upp!

Jag börjar inta lugnet och det känns så himla bra. Nu ska jag fortsätta lugnet och inte sätta upp några måsten. På tisdag åker jag till Ibiza och det om något ska bli helt fantastiskt. Men nu ikväll blir det en mango och jordgubbssallad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram