27 juli 2018 |  Helg

Insulin

Hej!

Jag är tillbaka i Sverige, äntligen. Det blev en turbulent flygresa hem igår eller det blev en hel dag fylld av olika köer, transfer osv. Vi skulle ta en flygbuss vid 10-tiden, kön var enorm. Jag kom inte med då jag inte hade några euro kvar så min älskade vän fick åka bussen ändå, då hennes flyg skulle gå tidigare. Jag köpte en bussbiljett, ställde mig i kön som hade vuxit och där stod alltså jag, i solen, med alla väskor och kände mig lite uppgiven. Helt plötsligt säger paret framför mig att bussen inte kommer att kunna köra alla passagerare. 

Va fan! De gick mot metron och jag tog beslutet att se om jag kunde hitta en taxi. Men Barcelona har tydligen inga taxi. Haha! Så ner i metro, köpa en till biljett och leta upp hur jag skulle åka. Det började med att jag åkte åt fel håll (herregud). Var egentligen tvungen att köpa ytterligare en till metro-biljett men som tur var hjälpte en man mig med detta och släppte in mig igen. Sen började turen mot flygplatsen i värmen… 

Kom till slut fram efter en lång resa. 

Flyget från Barcelona – Frankfurt var försenat och därmed minskade mina chanser till att hinna med nästa plan mot Stockholm. Jag sprang (löpte) och hann i sista sekund med planet. Båda två resorna fick jag åka Business class och det var riktigt skönt att få mat, dryck, och lite extra treatment under resorna. Hujedamej vad härligt! 

Kom fram till Arlanda vid 22.30 och jag antar att turen vände där. Min väska kom bland de första och jag han (på håret) med flygbussen mot söder. Var hemma vid 12-slaget och det var så skönt att få slänga av sig alla kläder och duscha. 

Vaknade upp denna härliga fredag, utvilad och fick se att Medtronic lagt upp den här fina bilden! Känns så länge sen nu men efter resan igår osv vaknade jag med ett rejält högt blodsocker och kände mig ganska så svag. Ni som vet, ni vet. Hopplöst. Känslan av att insulinet inte ger någon effekt och det spelar ingen roll hur många enheter jag sprutade in. Jävla skit! 

Men, som ni har hört mig uttrycka mig, lika bra ni vänjer er, så sitter allt i huvudet. Den mentala delen. Fick en energikick av bilden och den fina responsen av mina följare att jag fick ett ryck och trots hettan utanför begav jag mig ut på en lite springtur. 

Som svetten rann. Det var nästan galet haha! Men så otroligt skönt och härligt att sen komma hem och ta en riktig kall dusch innan mitt möte med min partner som sitter i Kina. Det här är styrka mina vänner. Jag älskar det! Har precis ätit en lunch och nu måste jag jobba lite, tvätta om inför nästa vecka (åker till Västkusten) och planera om jag hinner förbi skärgården en sväng i morgon (lördag-söndag) osv. Ja, listan är nu lång. Dags att sätta fart. 

Uppdatering om Barcelona kommer givetvis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

How about a natural skin this summer! bare Minerals complexion rescue All Luminizer Mineral 💕
Moisturizer, skin tint and spf 20, all in one from @bareminerals ⭐️ we will all be stars with this (and have a healthy-looking glow) 🤍
...

Följ mig på Instagram