6 mars 2018 |  Diabetes

Insulin i armen?

Godmorgon, eller förmiddag! 

Jag är på väg mot en inspirationsdag med jobbet och har haft en rörig morgon. Men det behöver vi inte prata om nu utan hur bra filmen vi såg på bio igår. Vi bestämde oss vid 20-tiden att ”leva” lite (haha) och åkte mot Heron för att se The black panther. Hade ingen aning om vad det var för film och visste endast att den hade fått väldigt bra kritik. Jäklar vad den var bra! Se den om ni inte gjort det! 

Sen till en annan sak. Jag har ju alltid använt mig av insulinpennor och har i drygt 15 år försökt att variera min stick-ställen. Men i USA introducerade Laura mig till armen. Lite obehaglig känsla innan men hon visade mig att det var ”lugnt”. Har nu testat och gillar det mer och mer. Skönt att låta magen, låten och skinkorna vila lite! 

Vart tar du ditt insulin? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

For the fries 🔥💙 ...

Följ mig på Instagram