9 mars 2017 |  Mat

Inspiration till helgen

Jag vet att jag har sagt tidigare att jag gärna äter efter årstiden. Och det stämmer bra än så länge förutom dagens ”lilla” mellanmål. Sharon frukten är egentligen en oktober-frukt men jag kunde inte motstå den lilla rackarn i affären. Så, nu när det är som höst/vinter ute så känns det väldigt bra att äta denna goda men kanske inte så vanliga frukt till mitt ”pre”-dinner mål. 

Har tyvärr inte så stor erfarenhet av sharonfrukter men som ni ser på bilderna ovan som jag precis knäppte av så serverade jag den tillsammans med ett gott knäckebröd, fikon, lite grönt och så en av mina favoritostar St Agur! MUMS! Det åkte även på lite balsamico för att få till det söta. Herregud vad gott! Det bästa av allt är att det inte krävs så mycket i köket (om du nu inte bestämmer dig för att baka ditt egna knäckebröd, haha). Det gäller att ha en gnutta fantasi så kommer smaklökarna dansa av lycka. 

Kanske att ni kan bjussa polarna på detta tilltugg till melodifestivalen, eller som snacks efter fredagstacosen =)

Jag tänker mig att detta kan vara perfekt till ett glas rödtjut nu när det snart är helg. Även väldigt bra om du som jag tänker lite extra på blodsockerkurvan. 

Nu tänker jag ta en skiva till av det här goda och bara ta en kväll i det lugna, ladda batterierna, för morgondagen kommer bli en dag av fart och fläkt.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Do I really have to live with this for the rest of my life? When I went for a run this morning, my sensor alerted

Low blood sugar

It usually doesn`t affect me, because I know my body and I know my diabetes.

But out of nowhere came the thought "Should it be like this for the rest of my life".

Should I always have to hear the alarms that come from time to time, should I always have to think about what I eat, should I always have to walk around with sugar in my purse

Today, I`m tired of this. I`m fine, just thought that I would share this with you ❤️
...

Focus 🥂 ...

I want to talk about something that might give some perspective.

The only thing we know is what is in front of us right now. That is why it is so important to never take our time for granted and to focus on life here and now.

And also remind ourself what a blessing it is to actually live and wake up to a new day 💕

Don`t let your diabetes become something that creates problems or obstacles that limit your life. There is so much beauty in life! I know it’s not easy everyday but just a loving reminder 💕🤍💙
#t1d #t1dlookslikeme #öppendiabetes #diabetes
...

WOW!!!

I’m surrounded by such amazingly talented, inspired women and I’m so glad we’re on the same team! this is from last week’s digital training that was a success 🤩🙌🏻❤️
...

Följ mig på Instagram