9 mars 2017 |  Mat

Inspiration till helgen

Jag vet att jag har sagt tidigare att jag gärna äter efter årstiden. Och det stämmer bra än så länge förutom dagens ”lilla” mellanmål. Sharon frukten är egentligen en oktober-frukt men jag kunde inte motstå den lilla rackarn i affären. Så, nu när det är som höst/vinter ute så känns det väldigt bra att äta denna goda men kanske inte så vanliga frukt till mitt ”pre”-dinner mål. 

Har tyvärr inte så stor erfarenhet av sharonfrukter men som ni ser på bilderna ovan som jag precis knäppte av så serverade jag den tillsammans med ett gott knäckebröd, fikon, lite grönt och så en av mina favoritostar St Agur! MUMS! Det åkte även på lite balsamico för att få till det söta. Herregud vad gott! Det bästa av allt är att det inte krävs så mycket i köket (om du nu inte bestämmer dig för att baka ditt egna knäckebröd, haha). Det gäller att ha en gnutta fantasi så kommer smaklökarna dansa av lycka. 

Kanske att ni kan bjussa polarna på detta tilltugg till melodifestivalen, eller som snacks efter fredagstacosen =)

Jag tänker mig att detta kan vara perfekt till ett glas rödtjut nu när det snart är helg. Även väldigt bra om du som jag tänker lite extra på blodsockerkurvan. 

Nu tänker jag ta en skiva till av det här goda och bara ta en kväll i det lugna, ladda batterierna, för morgondagen kommer bli en dag av fart och fläkt.

/SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@saramoback

Whether prepping for a special occasion, waiting for your sensor to warm 😘 (💙) or just looking to brighten your everyday look, this is a must! I am obsessed 🤩🧡

Ole Henriksen - Truth Banana Bright+ Instant Glow Moisturizer

@olehenriksen
...

Följ mig på Instagram